Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZORZA Krzeszów AZ Chorzów
zorza Tactiek 4-3-3
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
63.5 gemiddelde waardering 56.8
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Lazarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica geeft de bal voor. Čmuchálek maakt een snoekduik en kopt de bal. Zelenik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - AZ Chorzów 1:0

6e minuut.
Tomka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chardon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Monteiro passt de bal zonder na te denken. Chardon rent richting de bal. Chardon passt de bal met de wreef. Tontu rent richting de bal. Tontu schiet op doel. Miszkiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Chardon passt de bal zonder na te denken. Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lederbauer maakt een afschuwelijke overtreding. Costabal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Monteiro rent richting de bal. Lazarov onderschept slim de pass. Lazarov speelt de bal door. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - AZ Chorzów 2:0

29e minuut.
Materniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sierakowski zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ruisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomka geeft een hoge lob. Chardon rent richting de bal. Chardon geeft de bal voor. Miszkiel bokst de bal weg. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch draait met de bal, schiet en ... Miszkiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Monteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarov rent richting de bal. Lazarov met een sublieme pass. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. Zelenik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro onderschept slim de pass. Monteiro geeft de bal voor. Tontu rent richting de bal. Tontu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Raat speelt de bal door. Lazarov is nu in balbezit. Lazarov speelt de bal door. Raat bereikt de bal nog maar net als eerste. Raat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - AZ Chorzów 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZORZA Krzeszów 52%, AZ Chorzów 48%.
ZORZA Krzeszów - AZ Chorzów 3:0

49e minuut.
Materniak geeft een hoge lob. Lederbauer probeert naar een medespeler te passen. Lazarov is nu in balbezit. Lazarov heeft problemen om de bal te vangen. Lazarov speelt de bal door. Zelenik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Čmuchálek rent richting de bal. Čmuchálek schiet op doel. Zelenik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - AZ Chorzów 4:0

51e minuut.
Legue met een sublieme pass. Lazarov is nu in balbezit. Lazarov passt de bal in één keer door. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mujica passt de bal met de wreef. Lazarov is nu in balbezit. Lazarov probeert naar een medespeler te passen. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. Zelenik bokst de bal weg.

57e minuut.
Teixeira speelt de bal door. Lazarov is nu in balbezit. Lazarov speelt de bal door. Raat is nu in balbezit. Raat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lagos probeert naar een medespeler te passen. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov geeft een hoge lob. Raat is nu in balbezit. Raat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Daar is Ruisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomka is nu in balbezit. Tomka geeft een lange en hoge pass. Ruisch rent richting de bal. Ruisch schiet op doel. Miszkiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Wawrzak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sollngriesbach komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Teixeira geeft de bal voor. Lazarov rent richting de bal. Lazarov met een sublieme pass. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. Zelenik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZORZA Krzeszów 31%, AZ Chorzów 69%.
ZORZA Krzeszów - AZ Chorzów 4:0