Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Szociaki LECHIA GDAŃSK
352 Tactiek OGIEŃ RURA
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.6 gemiddelde waardering 53.2
weak Schieten formidable
average Passen formidable
weak Verdedigen good


1e minuut.
Zarza probeert naar een medespeler te passen. Herold heeft problemen om de bal te vangen. Herold passt de bal met de wreef. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Bogdanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dadej neemt de hoekschop. Diniyev springt en kopt de bal. Jimenez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Fragopoulos geeft de bal voor. Zimonjić kopt de bal weg. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LECHIA GDAŃSK 0:1

11e minuut.
Aleksander heeft problemen om de bal te vangen. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev met een sublieme pass. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dadej geeft de bal voor. Diniyev krijgt zijn hoofd ertegen. Jimenez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LECHIA GDAŃSK 0:2

12e minuut.
Dadej is nu in balbezit. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev speelt de bal door. Daar is Zimonjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimonjić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Obitz de bal. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej passt de bal met de wreef. Fragopoulos geeft de bal voor. Diniyev maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bedra rent richting de bal. Zimonjić onderschept slim de pass. Zimonjić speelt de bal door. Daar is Diniyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diniyev draait met de bal, schiet en ... Jimenez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Klungelig pakt Fragopoulos de bal. Răducioiu rent richting de bal. Fragopoulos onderschept slim de pass. Fragopoulos geeft de bal voor. Diniyev krijgt zijn hoofd ertegen. Jimenez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Diniyev probeert de bal met de borst te controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dadej geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Diniyev springt en kopt de bal. Jimenez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LECHIA GDAŃSK 0:3

21e minuut.
Răducioiu heeft problemen om de bal te vangen. Răducioiu speelt de bal door. Klungelig pakt Obitz de bal. Dadej is nu in balbezit. Dadej draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Herold geeft de bal voor. Constantin kopt de bal weg. Fragopoulos probeert naar een medespeler te passen. Diniyev rent richting de bal. Diniyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dadej probeert naar een medespeler te passen. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić speelt de bal door. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Fragopoulos speelt de bal door. García de los Salmones probeert naar een medespeler te passen. Dadej probeert naar een medespeler te passen. Zimonjić rent richting de bal. Zimonjić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Obitz kopt de bal weg. Fragopoulos geeft een hoge lob. Diniyev rent richting de bal. Diniyev haalt uit met een fantastische trap. Jimenez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

29e minuut.
Răducioiu is nu in balbezit. Fragopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Fragopoulos geeft de bal voor. Diniyev maakt een snoekduik en kopt de bal. Jimenez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dadej geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Diniyev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LECHIA GDAŃSK 0:4

30e minuut.
Piskorz rent richting de bal. Diniyev onderschept slim de pass. Diniyev probeert naar een medespeler te passen. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Fragopoulos met een sublieme pass. Kaczmarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarek geeft de bal voor. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zimonjić verovert de bal door een tackle van achteren. Zimonjić probeert naar een medespeler te passen. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold rent richting de bal. Herold draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin speelt de bal door. Bedra is nu in balbezit. Zimonjić verovert de bal door een tackle van achteren. Zimonjić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LECHIA GDAŃSK 0:5

39e minuut.
Zimonjić is nu in balbezit. Diniyev is nu in balbezit. Zimonjić is nu in balbezit. Zimonjić haalt uit met een fantastische trap. Jimenez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LECHIA GDAŃSK 0:6

42e minuut.
Fragopoulos geeft een lange en hoge pass. Zimonjić kopt de bal weg. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev schiet op doel. Jimenez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LECHIA GDAŃSK 0:7

43e minuut.
Herold is nu in balbezit. Herold passt de bal met de wreef. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić draait met de bal, schiet en ... Jimenez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LECHIA GDAŃSK 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szociaki 85%, LECHIA GDAŃSK 15%.
KS Szociaki - LECHIA GDAŃSK 0:8

47e minuut.
Bogdanowicz kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dadej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fragopoulos geeft een hoge lob. Diniyev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Herold zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fragopoulos rent richting de bal. Fragopoulos geeft een hoge lob. Diniyev maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksander is nu in balbezit. Zimonjić verovert de bal door een tackle van achteren. Zimonjić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dadej met de inworp. Fragopoulos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dadej speelt de bal door. Zimonjić rent richting de bal. Bogdanowicz is nu in balbezit. Zimonjić onderschept slim de pass. Zimonjić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Herold geeft een hoge lob. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej passt de bal zonder na te denken. Zimonjić heeft problemen om de bal te vangen. Zimonjić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dadej met een snelle inworp. Fragopoulos is nu in balbezit. Fragopoulos geeft een lange en hoge pass. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Qasim komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Zimonjić verovert de bal door een tackle van achteren. Zimonjić passt de bal met de wreef. Fragopoulos probeert naar een medespeler te passen. Diniyev rent richting de bal. Diniyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LECHIA GDAŃSK 0:9

63e minuut.
Diniyev controleert de bal met de borst. Diniyev speelt de bal door. Zimonjić is nu in balbezit. Zimonjić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Constantin de bal onder controle te krijgen. Jimenez bokst de bal weg.

64e minuut.
Răducioiu kopt de bal weg. Qasim heeft problemen om de bal te vangen. Qasim passt de bal met de wreef. Zimonjić is nu in balbezit. Zimonjić haalt uit met een fantastische trap. Jimenez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klungelig pakt Palaia de bal. Fragopoulos onderschept slim de pass. Fragopoulos met een sublieme pass. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Răducioiu is nu in balbezit. Fragopoulos onderschept slim de pass. Fragopoulos met een sublieme pass. Zimonjić is nu in balbezit. Zimonjić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Herold neemt de hoekschop. Diniyev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LECHIA GDAŃSK 0:10

71e minuut.
Fragopoulos probeert naar een medespeler te passen. Herold met een sublieme pass. Constantin onderschept slim de pass. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev haalt uit met een fantastische trap. Jimenez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zimonjić rent richting de bal. Zimonjić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LECHIA GDAŃSK 0:11

78e minuut.
Herold rent richting de bal. Herold passt de bal zonder na te denken. Daar is Diniyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diniyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LECHIA GDAŃSK 0:12

78e minuut.
Răducioiu passt de bal zonder na te denken. Piskorz is nu in balbezit. Met opzet legt Herold zijn tegenspeler op de grond. Herold krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Dadej geeft een hoge lob. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold met een sublieme pass. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Herold probeert de bal met de borst te controleren. Herold geeft een lange en hoge pass. Diniyev kopt de bal weg. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Fragopoulos kopt de bal weg. Diniyev rent richting de bal. Zimonjić rent richting de bal. Zimonjić draait met de bal, schiet en ... Jimenez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LECHIA GDAŃSK 0:13

90e minuut.
Daar is Fragopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fragopoulos met een sublieme pass. Diniyev rent richting de bal. Diniyev draait met de bal, schiet en ... Jimenez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LECHIA GDAŃSK 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szociaki 73%, LECHIA GDAŃSK 27%.
KS Szociaki - LECHIA GDAŃSK 0:14