Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:15
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.38 [del]
  • Stadion: SAN-SIRO
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 20045
LECHIA GDAŃSK KS Szociaki
OGIEŃ RURA Tactiek 352
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
53 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 21.6
formidabel Schieten slecht
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Herold geeft een hoge lob. Zimonjić is nu in balbezit. Zimonjić passt de bal met de wreef. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Herold rent richting de bal. Herold passt de bal in één keer door. Zimonjić is nu in balbezit. Zimonjić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - KS Szociaki 1:0

8e minuut.
Herold rent richting de bal. Herold geeft een lange en hoge pass. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - KS Szociaki 2:0

10e minuut.
Zimonjić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aleksander de bal. Herold rent richting de bal. Herold geeft de bal voor. Diniyev krijgt zijn hoofd ertegen. Jimenez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Fragopoulos is nu in balbezit. Fragopoulos geeft de bal voor. Diniyev rent richting de bal. Diniyev schiet op doel. Jimenez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - KS Szociaki 3:0

14e minuut.
Doeltrap. Jimenez trapt de bal weg van het doel. Fragopoulos kopt de bal weg. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Herold neemt de hoekschop. Jimenez speelt de bal door. Obitz rent richting de bal. Obitz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fragopoulos onderschept slim de pass. Fragopoulos speelt de bal door. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev draait met de bal, schiet en ... Jimenez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - KS Szociaki 4:0

19e minuut.
Bedra geeft een lange en hoge pass. Kaczmarek speelt de bal door. Wągiel geeft de bal voor. Diniyev rent richting de bal. Diniyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Diniyev is nu in balbezit. Diniyev geeft een lange en hoge pass. Dadej speelt de bal door. Herold rent richting de bal. Herold schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zimonjić rent richting de bal. Zimonjić geeft een hoge lob. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev schiet op doel. Jimenez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - KS Szociaki 5:0

24e minuut.
Fragopoulos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zimonjić de bal. Zimonjić speelt de bal door. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev passt de bal met de wreef. Zimonjić rent richting de bal. Zimonjić haalt uit met een fantastische trap. Jimenez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - KS Szociaki 6:0

34e minuut.
Bělík kopt de bal weg. Dadej is nu in balbezit. Dadej passt de bal in één keer door. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev schiet op doel. Jimenez bokst de bal weg.

35e minuut.
Diniyev geeft de bal voor. Zimonjić controleert de bal met de borst. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev haalt uit met een fantastische trap. Jimenez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aleksander heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dadej is nu in balbezit. Dadej passt de bal in één keer door. Diniyev rent richting de bal. Diniyev haalt uit met een fantastische trap. Jimenez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - KS Szociaki 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LECHIA GDAŃSK 20%, KS Szociaki 80%.
LECHIA GDAŃSK - KS Szociaki 7:0

46e minuut.
Dadej passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zimonjić de bal. Muñoz is nu in balbezit. Zimonjić verovert de bal door een tackle van achteren. Zimonjić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Zarza speelt de bal door. Dadej heeft problemen om de bal te vangen. Dadej geeft een lange en hoge pass. Diniyev probeert de bal met de borst te controleren. Diniyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Fragopoulos kan de bal niet met de borst controleren. Fragopoulos speelt de bal door. Bělík rent richting de bal. Zimonjić onderschept slim de pass. Zimonjić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Fragopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragopoulos passt de bal met de wreef. Herold is nu in balbezit. Herold geeft een lange en hoge pass. Diniyev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Herold is nu in balbezit. Herold geeft een hoge lob. Zimonjić kopt de bal weg. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev draait met de bal, schiet en ... Jimenez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jimenez met een harde bal richting middenveld. García de los Salmones kopt de bal weg. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev draait met de bal, schiet en ... Jimenez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

55e minuut.
Diniyev is nu in balbezit. Jurczyk onderschept slim de pass. Fragopoulos onderschept slim de pass. Fragopoulos geeft een hoge lob. Zimonjić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Fragopoulos kopt de bal weg. Diniyev is nu in balbezit. Zimonjić rent richting de bal. Zimonjić probeert naar een medespeler te passen. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - KS Szociaki 8:0

58e minuut.
Olivo geeft de bal voor. Parczewski geeft de bal voor. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev draait met de bal, schiet en ... Jimenez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - KS Szociaki 9:0

62e minuut.
Doeltrap. Tymiński komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Muñoz controleert de bal met de borst. Dadej rent richting de bal. Dadej passt de bal zonder na te denken. Zimonjić rent richting de bal. Zimonjić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Diniyev rent richting de bal. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bělík ... Strafschop! Zimonjić raakt geblesseerd tijdens het duel. Zimonjić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Wągiel is nu in balbezit. Wągiel passt de bal zonder na te denken. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev schiet op doel. Jimenez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Herold speelt de bal door. Bělík is nu in balbezit. Zimonjić onderschept slim de pass. Zimonjić schiet op doel. Jimenez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - KS Szociaki 10:0

70e minuut.
Qasim komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Zimonjić verovert de bal door een tackle van achteren. Fragopoulos rent richting de bal. Fragopoulos speelt de bal door. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev haalt uit met een fantastische trap. Jimenez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - KS Szociaki 11:0

73e minuut.
Tymiński geeft de bal voor. Zimonjić is nu in balbezit. Zimonjić passt de bal met de wreef. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Fragopoulos speelt de bal door. Diniyev rent richting de bal. Zimonjić rent richting de bal. Zimonjić schiet op doel. Jimenez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tymiński rent richting de bal. Tymiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Bělík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diniyev rent richting de bal. Diniyev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Herold onderschept slim de pass. Herold probeert naar een medespeler te passen. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Herold met een snelle inworp. Fragopoulos geeft de bal voor. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - KS Szociaki 12:0

83e minuut.
Tymiński probeert de bal met de borst te controleren. Tymiński geeft een hoge lob. Daar is Bedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimonjić is nu in balbezit. Zimonjić draait met de bal, schiet en ... Jimenez bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Wągiel probeert naar een medespeler te passen. Fragopoulos speelt de bal door. Dadej geeft een hoge lob. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold passt de bal in één keer door. Zimonjić is nu in balbezit. Zimonjić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - KS Szociaki 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LECHIA GDAŃSK 17%, KS Szociaki 83%.
LECHIA GDAŃSK - KS Szociaki 13:0