Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Natrekowie Calinho Team
CSZ Tactiek jem zupe na dwa
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
59.8 gemiddelde waardering 49
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Aguilar met een sublieme pass. Trzeciakiewicz is nu in balbezit. Bartosiewicz speelt de bal door. Ly is nu in balbezit. Ly draait met de bal, schiet en ... Orozco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kubala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
D`Agostini heeft problemen om de bal te vangen. Ly rent richting de bal. D`Agostini onderschept slim de pass. Leszczyński onderschept slim de pass. Leszczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bartosiewicz geeft een lange en hoge pass. Nádasdy kopt de bal weg. Israel heeft problemen om de bal te vangen. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ślesiński speelt de bal door. Montero rent richting de bal. Montero passt de bal met de wreef. Calvo rent richting de bal. Calvo schiet op doel. Bešťák bokst de bal weg.

39e minuut.
Sotolongo speelt de bal door. Ślesiński probeert naar een medespeler te passen. Montero probeert naar een medespeler te passen. Calvo is nu in balbezit. Calvo schiet op doel. Bešťák bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natrekowie 42%, Calinho Team 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Natrekowie - Calinho Team 0:0

46e minuut.
Predieri komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulan verovert de bal door een tackle van achteren. Butulan passt de bal zonder na te denken. Ly rent richting de bal. Ly haalt uit met een fantastische trap. Orozco bokst de bal weg.

59e minuut.
Doeltrap. Dowgiałło komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Israel geeft een hoge lob. Inworp. Niewiadomski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nádasdy geeft een hoge lob. Leszczyński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Niewiadomski kopt de bal weg. Israel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Predieri zijn tegenspeler op de grond. Predieri is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Niewiadomski is nu in balbezit. Niewiadomski geeft de bal voor. Ly heeft problemen om de bal te vangen. Ly draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Leszczyński de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Natrekowie - Calinho Team 1:0

65e minuut.
Sanamyan komt het veld opgelopen. Chumpitaz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Chumpitaz geeft een hoge lob. Buitenspel voor Sanamyan. Goede buitenspelval van de verdediging. Mikhailiv maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Leszczyński rent richting de bal. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ly passt de bal met de wreef. Niewiadomski rent richting de bal. Niewiadomski passt de bal met de wreef. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
bin Mustafa met de inworp. D`Agostini is nu in balbezit. D`Agostini geeft de bal voor. Sanamyan kopt de bal weg. Montero geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Ly passt de bal zonder na te denken. Niewiadomski is nu in balbezit. Niewiadomski passt de bal met de wreef. Ly bereikt de bal nog maar net als eerste. Ly draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Nádasdy passt de bal in één keer door. Trzeciakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciakiewicz passt de bal met de wreef. Ly is nu in balbezit. Ly draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natrekowie 33%, Calinho Team 67%.
Natrekowie - Calinho Team 1:0