Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madzik Team FC Werewolfs
4132m Tactiek mur
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
7 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.9 gemiddelde waardering 59.6
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Smaragdis passt de bal in één keer door. Taustiņš met een sublieme pass. Grecea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecea haalt uit met een fantastische trap. Negrilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madzik Team - FC Werewolfs 0:1

12e minuut.
Bảo Sơn onderschept slim de pass. Bảo Sơn geeft een lange en hoge pass. Krokowicz heeft problemen om de bal te vangen. Grecea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dávila passt de bal zonder na te denken. Vialardi speelt de bal door. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Madzik Team - FC Werewolfs 1:1

26e minuut.
Daar is Grecea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peshev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grecea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grecea legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Madzik Team - FC Werewolfs 1:2

32e minuut.
Grecea passt de bal in één keer door. Nave is nu in balbezit. Krokowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nave onderschept slim de pass. Nave draait met de bal, schiet en ... Negrilă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Madzik Team - FC Werewolfs 1:3

39e minuut.
Jochem met een snelle inworp. Van de Vonder rent richting de bal. Van de Vonder passt de bal in één keer door. Grecea is nu in balbezit. Grecea schiet op doel. Negrilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Peshev onderschept slim de pass. Peshev geeft een lange en hoge pass. Pawlaczyk rent richting de bal. Molitorys onderschept slim de pass. Molitorys schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov haalt uit met een fantastische trap. Akkurt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madzik Team 65%, FC Werewolfs 35%.
Madzik Team - FC Werewolfs 1:3

47e minuut.
Negrilă met een sublieme pass. Biscay kopt de bal weg. Earle is nu in balbezit. Grecea onderschept slim de pass. Grecea haalt uit met een fantastische trap. Negrilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krokowicz controleert de bal met de borst. Nave onderschept slim de pass. Nave haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madzik Team - FC Werewolfs 1:4

54e minuut.
Molitorys kopt de bal weg. Nəsirov probeert de bal met de borst te controleren. Smaragdis maakt een afschuwelijke overtreding. Smaragdis krijgt een gele kaart. Nəsirov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Piedade met een snel genomen vrije trap. Molitorys krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Peshev onderschept slim de pass. Peshev geeft een hoge lob. Nəsirov kopt de bal weg. Klungelig pakt Molitorys de bal. Molitorys haalt uit met een fantastische trap. Akkurt bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kvande speelt de bal door. Van de Vonder is nu in balbezit. Van de Vonder speelt de bal door. Grecea is nu in balbezit. Grecea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Jochem speelt de bal door. Van de Vonder speelt de bal door. Grecea rent richting de bal. Grecea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madzik Team - FC Werewolfs 1:5

66e minuut.
Panek controleert de bal met de borst. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Panek zijn tegenspeler op de grond. Panek krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Dávila passt de bal in één keer door. Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov schiet op doel. Akkurt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madzik Team - FC Werewolfs 2:5

70e minuut.
Van de Vonder kopt de bal weg. Krokowicz heeft problemen om de bal te vangen. Nave is nu in balbezit. Nave schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madzik Team - FC Werewolfs 2:6

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Vonder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smaragdis geeft een hoge lob. Grecea is nu in balbezit. Grecea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Biscay probeert naar een medespeler te passen. Smaragdis is nu in balbezit. Smaragdis passt de bal met de wreef. Grecea is nu in balbezit. Grecea draait met de bal, schiet en ... Negrilă bokst de bal weg.

77e minuut.
Biscay met een sublieme pass. Taustiņš rent richting de bal. Taustiņš passt de bal zonder na te denken. Kvande speelt de bal door. Van de Vonder geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Van de Vonder rent richting de bal. Van de Vonder speelt de bal door. Grecea rent richting de bal. Grecea schiet op doel. Negrilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Smaragdis speelt de bal door. Van de Vonder bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Vonder passt de bal in één keer door. Nave bereikt de bal nog maar net als eerste. Nave draait met de bal, schiet en ... Negrilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grecea is nu in balbezit. Grecea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madzik Team - FC Werewolfs 2:7

90e minuut.
Jochem met de inworp. Van de Vonder speelt de bal door. Smaragdis speelt de bal door. Klungelig pakt Grecea de bal. Grecea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madzik Team 74%, FC Werewolfs 26%.
Madzik Team - FC Werewolfs 2:7