Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Werewolfs FC Tytan Wola
mur Tactiek Viva la fiesta
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
55.7 gemiddelde waardering 58.5
very good Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen formidable


7e minuut.
Pawlaczyk passt de bal met de wreef. Van de Vonder bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Vonder speelt de bal door. Daar is Grecea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grecea haalt uit met een fantastische trap. Braz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - FC Tytan Wola 1:0

23e minuut.
Tafta passt de bal in één keer door. Plaskie bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaskie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bräutigam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bräutigam schiet op doel. Akkurt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Grujin geeft een lange en hoge pass. Wrase bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marquès neemt de hoekschop. Pawlaczyk kopt de bal weg. Akkurt bokst de bal weg.

38e minuut.
Nave onderschept slim de pass. Nave passt de bal met de wreef. Grecea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - FC Tytan Wola 2:0

40e minuut.
Jochem met een snelle inworp. Van de Vonder bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tafta. Tafta krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Van de Vonder is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jochem met een snel genomen vrije trap. Taustiņš kopt de bal weg. Nave is nu in balbezit. Nave haalt uit met een fantastische trap. Braz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - FC Tytan Wola 3:0

45e minuut.
Pawlaczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wrase rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bảo Sơn. Bảo Sơn krijgt een gele kaart. Wrase raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Juźwiak wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Grecea kopt de bal weg. Van de Vonder rent richting de bal. Van de Vonder probeert naar een medespeler te passen. Grecea is nu in balbezit. Grecea haalt uit met een fantastische trap. Braz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Werewolfs 34%, FC Tytan Wola 66%.
FC Werewolfs - FC Tytan Wola 3:0

46e minuut.
Wrase heeft problemen om de bal te vangen. Juźwiak speelt de bal door. Ascuy probeert naar een medespeler te passen. Nave rent richting de bal. Nave haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Braz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Jochem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cinghiali komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Plaskie geeft een hoge lob. Gargamel rent richting de bal. Wrase onderschept slim de pass. Marquès bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquès geeft een hoge lob. Akkurt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bräutigam heeft problemen om de bal te vangen. Bräutigam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - FC Tytan Wola 3:1

57e minuut.
Smaragdis bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaragdis passt de bal zonder na te denken. Nave bereikt de bal nog maar net als eerste. Nave haalt uit met een fantastische trap. Braz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Daar is Lemud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grecea is nu in balbezit. Dempsie met een sublieme pass. Plaskie is nu in balbezit. Plaskie schiet op doel. Akkurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Juźwiak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cinghiali met de inworp. Grecea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecea schiet op doel. Braz bokst de bal weg.

68e minuut.
Marquès zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tafta rent richting de bal. Tafta passt de bal met de wreef. Wrase bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrase haalt uit met een fantastische trap. Akkurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Tafta geeft een lange en hoge pass. Daar is Cinghiali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plaskie rent richting de bal. Plaskie schiet op doel. Akkurt probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Van de Vonder bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Vonder passt de bal zonder na te denken. Grecea is nu in balbezit. Grecea haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Taustiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Taustiņš met een sublieme pass. Nave is nu in balbezit. Nave draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - FC Tytan Wola 4:1

83e minuut.
Van de Vonder speelt de bal door. Daar is Taustiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taustiņš passt de bal zonder na te denken. Grecea is nu in balbezit. Grecea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Werewolfs 41%, FC Tytan Wola 59%.
FC Werewolfs - FC Tytan Wola 4:1