Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA GLOBER Sparta Brodnica
Patryk Tactiek Moja
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
59.9 gemiddelde waardering 60.4
excellent Schieten formidable
good Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. Burson rent richting de bal. Ulloa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ulloa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

2e minuut.
Priskin is nu in balbezit. Priskin passt de bal met de wreef. Grbović rent richting de bal. Grbović haalt uit met een fantastische trap. Umaña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA GLOBER - Sparta Brodnica 1:0

5e minuut.
Snapkovich geeft een hoge lob. Fernández Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Hinojosa passt de bal in één keer door. Daar is Burson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Orłowski met een sublieme pass. Fernández Hinojosa rent richting de bal. Fernández Hinojosa geeft een hoge lob. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla draait met de bal, schiet en ... Hubisz bokst de bal weg.

10e minuut.
Fernández Hinojosa passt de bal in één keer door. Daar is Pietro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietro geeft de bal voor. Burson bereikt de bal nog maar net als eerste. Burson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Burson is nu in balbezit. Ayala verovert de bal door een tackle van achteren. Kukla onderschept slim de pass. Kukla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA GLOBER - Sparta Brodnica 1:1

14e minuut.
Ayala geeft een hoge lob. Daar is Priskin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grbović bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbović draait met de bal, schiet en ... Umaña maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bóta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Orłowski geeft de bal voor. Kukla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fraga geeft een lange en hoge pass. Bóta springt en kopt de bal. Umaña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA GLOBER - Sparta Brodnica 2:1

21e minuut.
Fraga passt de bal met de wreef. Snapkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Snapkovich passt de bal in één keer door. Grbović rent richting de bal. Grbović haalt uit met een fantastische trap. Umaña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kukla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kukla neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hubisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA GLOBER - Sparta Brodnica 2:2

32e minuut.
Grbović is nu in balbezit. Pietro rent richting de bal. Grbović verovert de bal door een tackle van achteren. Grbović schiet op doel. Umaña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA GLOBER - Sparta Brodnica 3:2

37e minuut.
Snapkovich passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grbović de bal. Bóta bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbović rent richting de bal. Grbović schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA GLOBER - Sparta Brodnica 4:2

40e minuut.
Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervás met een sublieme pass. Burson rent richting de bal. Burson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Burson is nu in balbezit. Fraga probeert naar een medespeler te passen. Burson met een sublieme pass. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA GLOBER - Sparta Brodnica 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA GLOBER 46%, Sparta Brodnica 54%.
CSKA GLOBER - Sparta Brodnica 4:3

47e minuut.
Klungelig pakt Burson de bal. Burson passt de bal met de wreef. Fraga speelt de bal door. Kukla heeft problemen om de bal te vangen. Kukla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervás geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Orłowski zal de hoekschop nemen. Kukla rent richting de bal. Kukla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA GLOBER - Sparta Brodnica 4:4

54e minuut.
Snapkovich passt de bal in één keer door. Priskin bereikt de bal nog maar net als eerste. Priskin met een sublieme pass. Grbović heeft problemen om de bal te vangen. Grbović haalt uit met een fantastische trap. Umaña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bóta is nu in balbezit. Bóta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA GLOBER - Sparta Brodnica 5:4

56e minuut.
Orłowski passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kukla stond buitenspel. Agrela maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bóta is nu in balbezit. Bóta draait met de bal, schiet en ... Umaña bokst de bal weg.

62e minuut.
Orłowski is nu in balbezit. Orłowski geeft een hoge lob. Priskin kan de bal niet met de borst controleren. Hervás is nu in balbezit. Hervás draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Grbović kopt de bal weg. Priskin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaňa krijgt een gele kaart. Priskin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pipinashvili komt bij de bal en schiet. Daar is Tywralski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grbović is nu in balbezit. Grbović haalt uit met een fantastische trap. Umaña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Tywralski is nu in balbezit. Tywralski geeft de bal voor. Kukla kan de bal niet met de borst controleren. Kukla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Hervás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hervás geeft de bal voor. Burson springt en kopt de bal. Hubisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Snapkovich is nu in balbezit. Orłowski onderschept slim de pass. Orłowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Burson de bal. Burson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA GLOBER 41%, Sparta Brodnica 59%.
CSKA GLOBER - Sparta Brodnica 5:4