Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Brodnica CSKA GLOBER
Moja Tactiek Patryk
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
20 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 58.9
outstanding Schieten very good
good Passen good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Armengol is nu in balbezit. Armengol geeft de bal voor. Czapla kopt de bal weg. Martins Pedro geeft een lange en hoge pass. Bóta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - CSKA GLOBER 0:1

4e minuut.
Pineda Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Hinojosa rent richting de bal. Fernández Hinojosa probeert naar een medespeler te passen. Kukla rent richting de bal. Kukla schiet op doel. Hubisz bokst de bal weg.

10e minuut.
Demirbüker is nu in balbezit. Demirbüker geeft een hoge lob. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Armengol is nu in balbezit. Armengol geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bóta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bóta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - CSKA GLOBER 0:2

11e minuut.
Demirbüker geeft de bal voor. Ayala kopt de bal weg. Hervás heeft problemen om de bal te vangen. Burson is nu in balbezit. Burson draait met de bal, schiet en ... Hubisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Bóta rent richting de bal. Czapla onderschept slim de pass. Grbović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grbović krijgt een gele kaart. Czapla raakt geblesseerd tijdens het duel. Pineda Gutiérrez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kukla rent richting de bal. Kukla draait met de bal, schiet en ... Hubisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ulloa met een sublieme pass. Hervás speelt de bal door. Burson rent richting de bal. Burson schiet op doel. Hubisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kukla rent richting de bal. Fraga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fraga krijgt een gele kaart. Kukla raakt geblesseerd tijdens het duel. Kukla zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Grbović geeft de bal voor. Demirbüker onderschept slim de pass. Hervás geeft de bal voor. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla schiet op doel. Hubisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Wojciulewicz trapt de bal weg. İsgəndərzadə kopt de bal weg. Daar is Ayala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burson rent richting de bal. Burson schiet op doel. Paal! Hubisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Czapla is nu in balbezit. Czapla speelt de bal door. Fernández Hinojosa probeert naar een medespeler te passen. Burson is nu in balbezit. Burson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ulloa is nu in balbezit. Ulloa geeft een lange en hoge pass. Pineda Gutiérrez kopt de bal weg. Kukla rent richting de bal. Kukla schiet op doel. Hubisz bokst de bal weg.

32e minuut.
Grbović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňa onderschept slim de pass. Ilioara is nu in balbezit. Bóta verovert de bal door een tackle van achteren. Bóta schiet op doel. Wojciulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Armengol probeert naar een medespeler te passen. Bóta rent richting de bal. Bóta passt de bal in één keer door. Grbović is nu in balbezit. Grbović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Brodnica 51%, CSKA GLOBER 49%.
Sparta Brodnica - CSKA GLOBER 0:2

48e minuut.
Ulloa speelt de bal door. Hervás is nu in balbezit. Hervás geeft een lange en hoge pass. Burson is nu in balbezit. Burson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Armengol speelt de bal door. Bóta rent richting de bal. Bóta passt de bal met de wreef. Grbović bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbović haalt uit met een fantastische trap. Wojciulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Snapkovich rent richting de bal. Snapkovich passt de bal in één keer door. Armengol is nu in balbezit. Armengol geeft een lange en hoge pass. Grbović springt en kopt de bal. Paal!

65e minuut.
Fraga onderschept slim de pass. Daar is Fernández Hinojosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Hinojosa passt de bal met de wreef. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla draait met de bal, schiet en ... Hubisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. İsgəndərzadə is nu in balbezit. İsgəndərzadə passt de bal zonder na te denken. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Hubisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Ulloa onderschept slim de pass. Ulloa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ilioara de bal. Bóta rent richting de bal. Bóta haalt uit met een fantastische trap. Wojciulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kukla is nu in balbezit. Fraga is nu in balbezit. Fraga passt de bal in één keer door. Kukla rent richting de bal. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Hubisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kukla is nu in balbezit. Kukla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
İsgəndərzadə met een sublieme pass. Klungelig pakt Pineda Gutiérrez de bal. Priskin probeert naar een medespeler te passen. Grbović is nu in balbezit. Grbović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Fernández Hinojosa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agrela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kukla is nu in balbezit. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Hubisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burson is nu in balbezit. Burson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - CSKA GLOBER 1:2

89e minuut.
Fraga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bóta de bal. Bóta passt de bal met de wreef. Grbović is nu in balbezit. Grbović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Snapkovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Hinojosa passt de bal in één keer door. Kukla is nu in balbezit. Kukla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kukla rent richting de bal. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Hubisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta Brodnica - CSKA GLOBER 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Brodnica 58%, CSKA GLOBER 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta Brodnica - CSKA GLOBER 2:2