Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aluminion Dzierzgówek Rzezimieszki
W.I.N 2 Tactiek zdolny 10!!
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 12
52.8 gemiddelde waardering 58
solide Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Czeszek rent richting de bal. Czeszek passt de bal met de wreef. Skosogorienko is nu in balbezit. Skosogorienko geeft een lange en hoge pass. Kierski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Skosogorienko passt de bal in één keer door. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy passt de bal in één keer door. Sepúlveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepúlveda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Ciutol geeft de bal voor. Lippens rent richting de bal. Met opzet legt Czeszek zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Czeszek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Dorożyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Pignone de bal. Sepúlveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepúlveda draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dillinger is nu in balbezit. Dillinger passt de bal met de wreef. Drábek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lőwy is nu in balbezit. Ruderisch verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skosogorienko zal de hoekschop nemen. Lőwy krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 69%, Rzezimieszki 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aluminion Dzierzgówek - Rzezimieszki 0:0

47e minuut.
Skosogorienko rent richting de bal. Skosogorienko geeft een lange en hoge pass. Câţanu probeert wanhopig de bal te grijpen. Kierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Rzezimieszki 0:1

54e minuut.
Piecha passt de bal met de wreef. Dillinger rent richting de bal. Rychlik begaat een overtreding. Rychlik krijgt een gele kaart. Dillinger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ney met een snel genomen vrije trap. Drábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Lippens raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Agárdi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ciutol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dillinger verovert de bal door een tackle van achteren. Dillinger probeert naar een medespeler te passen. Drábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábek haalt uit met een fantastische trap. Bamford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 53%, Rzezimieszki 47%.
Aluminion Dzierzgówek - Rzezimieszki 0:1