Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzezimieszki Aluminion Dzierzgówek
zdolny 10!! Tactiek W.I.N 2
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
0 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 5
50.6 gemiddelde waardering 51
zeer goed Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Kryński rent richting de bal. Lippens verovert de bal door een tackle van achteren. Lippens passt de bal in één keer door. Drábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábek haalt uit met een fantastische trap. Litvinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Strąk geeft de bal voor. Ney bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ney raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Ribeira verovert de bal door een tackle van achteren. Ribeira geeft de bal voor. Muranowski rent richting de bal. Muranowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Drábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Dziubiński geeft de bal voor. Lőwy rent richting de bal. Lőwy geeft een lange en hoge pass. Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Miodopolski rent richting de bal. Drábek verovert de bal door een tackle van achteren. Dziubiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dziubiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzezimieszki 58%, Aluminion Dzierzgówek 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rzezimieszki - Aluminion Dzierzgówek 0:0

55e minuut.
Kryński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ney bereikt de bal nog maar net als eerste. Ney geeft de bal voor. Drábek is nu in balbezit. Drábek haalt uit met een fantastische trap. Litvinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Dyluś met een snelle inworp. Agárdi rent richting de bal. Agárdi passt de bal zonder na te denken. Drábek is nu in balbezit. Drábek schiet op doel. Litvinov bokst de bal weg.

81e minuut.
Pignone rent richting de bal. Pignone geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Strąk de bal. Drábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábek draait met de bal, schiet en ... Litvinov bokst de bal weg.

88e minuut.
Daar is Strąk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drábek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czeszek. Czeszek krijgt een gele kaart. Drábek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Okoniewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Drábek rent richting de bal. Drábek draait met de bal, schiet en ... Litvinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzezimieszki 61%, Aluminion Dzierzgówek 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rzezimieszki - Aluminion Dzierzgówek 0:0