Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palisze huana team
kminka Tactiek słaba AAA
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 65.6
solid Schieten formidable
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


5e minuut.
Timmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer passt de bal in één keer door. Agricola rent richting de bal. Agricola haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - huana team 0:1

23e minuut.
Beozzo passt de bal met de wreef. Zahorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahorski passt de bal zonder na te denken. Zelada rent richting de bal. Zelada haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Zelada kopt de bal weg. Agricola is nu in balbezit. Lokmanoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lokmanoğlu krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Arzamendia trapt de bal weg. Temmen kopt de bal weg. Klungelig pakt Rojas de bal. Andreoli is nu in balbezit. Andreoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zahorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahorski passt de bal in één keer door. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola schiet op doel. Arzamendia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - huana team 0:2

44e minuut.
Inworp. Lokmanoğlu met een snelle inworp. Rivoira is nu in balbezit. Rivoira geeft de bal voor. Andreoli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palisze 63%, huana team 37%.
FC Palisze - huana team 0:2

48e minuut.
Rivoira geeft een hoge lob. Timmer is nu in balbezit. Enache verovert de bal door een tackle van achteren. Enache geeft de bal voor. Goga springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sierakowski probeert naar een medespeler te passen. Timmer kopt de bal weg. Klungelig pakt Arnaiz de bal. Agricola rent richting de bal. Agricola haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Lokmanoğlu passt de bal in één keer door. Rivoira rent richting de bal. Rivoira geeft een hoge lob. Goga rent richting de bal. Goga haalt uit met een fantastische trap. Sierakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ślepokura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreoli onderschept slim de pass. Andreoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - huana team 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palisze 57%, huana team 43%.
FC Palisze - huana team 1:2