Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
huana team FC Palisze
słaba AAA Tactiek kminka
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
51.5 gemiddelde waardering 51.5
formidable Schieten adequate
very good Passen solid
average Verdedigen very good


8e minuut.
Timmer probeert naar een medespeler te passen. Zahorski rent richting de bal. Zahorski passt de bal zonder na te denken. Agricola is nu in balbezit. Agricola schiet op doel. Arzamendia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Timmer passt de bal met de wreef. Agricola is nu in balbezit. Agricola met een sublieme pass. Timmer is nu in balbezit. Timmer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Beozzo rent richting de bal. Beozzo geeft een hoge lob. Agricola is nu in balbezit. Agricola haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - FC Palisze 1:0

23e minuut.
Lokmanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Lokmanoğlu geeft de bal voor. Roginek bereikt de bal nog maar net als eerste. Roginek schiet op doel. Sierakowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rivoira geeft een lange en hoge pass. Taccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roginek verovert de bal door een tackle van achteren. Roginek schiet op doel. Sierakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
huana team - FC Palisze 1:1

34e minuut.
Ester neemt vlug de vrije trap. Agricola rent richting de bal. Enache begaat een overtreding. Enache krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Zahorski rent richting de bal. Zahorski speelt de bal door. Agricola is nu in balbezit. Agricola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - FC Palisze 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 49%, FC Palisze 51%.
huana team - FC Palisze 2:1

48e minuut.
Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz geeft de bal voor. Hadaś controleert de bal met de borst. Agricola rent richting de bal. Agricola haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Zahorski onderschept slim de pass. Zahorski speelt de bal door. Agricola rent richting de bal. Agricola draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kaldenecker de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Arzamendia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Taccon geeft een lange en hoge pass. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache geeft de bal voor. Goga is nu in balbezit. Goga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
huana team - FC Palisze 2:2

69e minuut.
Rivoira passt de bal zonder na te denken. Zahorski rent richting de bal. Zahorski passt de bal met de wreef. Agricola is nu in balbezit. Agricola schiet op doel. Arzamendia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganês bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağlar verovert de bal door een tackle van achteren. Agricola onderschept slim de pass. Agricola schiet op doel. Arzamendia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Taccon is nu in balbezit. Taccon passt de bal in één keer door. Goga rent richting de bal. Goga schiet op doel. Sierakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - FC Palisze 2:3

86e minuut.
Wyler probeert naar een medespeler te passen. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Goga de bal. Goga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sierakowski trapt de bal weg. Lokmanoğlu kopt de bal weg. Zahorski met een sublieme pass. Agricola is nu in balbezit. Agricola schiet op doel. Arzamendia bokst de bal weg. Daar is Úbeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganês is nu in balbezit. Ganês draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Úbeda de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beozzo zal de hoekschop nemen. Agricola krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 44%, FC Palisze 56%.
huana team - FC Palisze 2:3