Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farciarze Roku Sparta Brodnica
obrona Czestocho Tactiek Moja
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 57.9
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


8e minuut.
Răileanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răileanu passt de bal in één keer door. Goljanin is nu in balbezit. Burson onderschept slim de pass. Burson draait met de bal, schiet en ... Paderewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Pruśniewski geeft de bal voor. Răileanu met een sublieme pass. Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck onderschept slim de pass. Agebäck schiet op doel. Umaña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. García Eguren maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Agebäck onderschept slim de pass. Agebäck probeert naar een medespeler te passen. Tywralski bereikt de bal nog maar net als eerste. García Eguren verovert de bal door een tackle van achteren. García Eguren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. García Eguren bereikt de bal nog maar net als eerste. García Eguren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Sparta Brodnica 1:0

21e minuut.
Ciechański kopt de bal weg. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta probeert naar een medespeler te passen. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Paderewski bokst de bal weg.

26e minuut.
Pruśniewski geeft de bal voor. Vaňa verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Sing rent richting de bal. Han-Sing geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Sparta Brodnica 2:0

38e minuut.
Pruśniewski passt de bal met de wreef. Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervás met een sublieme pass. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Marčetić geeft een hoge lob. Tywralski rent richting de bal. Agebäck onderschept slim de pass. Agebäck probeert de bal met de borst te controleren. Agebäck schiet op doel. Umaña bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 51%, Sparta Brodnica 49%.
Farciarze Roku - Sparta Brodnica 2:0

58e minuut.
Pruśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Hinojosa begaat een overtreding. Pruśniewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Todorovski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Agebäck kopt de bal weg. García Eguren bereikt de bal nog maar net als eerste. García Eguren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Skabowski geeft een lange en hoge pass. Vaňa kopt de bal weg. Fernández Hinojosa met een sublieme pass. Kukla is nu in balbezit. Kukla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Sparta Brodnica 2:1

88e minuut.
Skabowski geeft een lange en hoge pass. García Eguren kopt de bal weg. Tywralski heeft problemen om de bal te vangen. Agebäck onderschept slim de pass. Agebäck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Sparta Brodnica 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 44%, Sparta Brodnica 56%.
Farciarze Roku - Sparta Brodnica 3:1