Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Brodnica Farciarze Roku
Moja Tactiek obrona Czestocho
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.9 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten excellent
good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Burson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kari. Burson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kari met een sublieme pass. Kukla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Burson springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
García Eguren is nu in balbezit. Han-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Sing passt de bal met de wreef. Agebäck rent richting de bal. Agebäck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ilioara passt de bal zonder na te denken. Demirbüker is nu in balbezit. Valle is nu in balbezit. Valle geeft de bal voor. García Eguren maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Agebäck rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Hałaczkiewicz ... Strafschop! Agebäck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Han-Sing legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hervás is nu in balbezit. Hervás passt de bal zonder na te denken. İsgəndərzadə probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kukla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukla schiet op doel. Paderewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fernández Hinojosa neemt de hoekschop. Kukla krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Todorovski met een sublieme pass. Valle probeert naar een medespeler te passen. Daar is Czapla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agebäck is nu in balbezit. Agebäck schiet op doel. Wojciulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Goljanin geeft een hoge lob. Inworp. Hervás met de inworp. Burson rent richting de bal. Burson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Agebäck passt de bal zonder na te denken. Todorovski is nu in balbezit. Todorovski passt de bal zonder na te denken. García Eguren bereikt de bal nog maar net als eerste. García Eguren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Brodnica 50%, Farciarze Roku 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta Brodnica - Farciarze Roku 0:0

48e minuut.
Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle passt de bal zonder na te denken. Han-Sing met een sublieme pass. García Eguren rent richting de bal. García Eguren haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ilioara neemt vlug de vrije trap. Skabowski heeft problemen om de bal te vangen. Kukla is nu in balbezit. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Paderewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - Farciarze Roku 1:0

58e minuut.
Burson passt de bal zonder na te denken. Hervás rent richting de bal. Santapaola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santapaola krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Kari rent richting de bal. Kukla begaat een overtreding. Kari raakt geblesseerd tijdens het duel. Kari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Agebäck maakt een snoekduik en kopt de bal. Wojciulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Ciechański rent richting de bal. Ciechański passt de bal in één keer door. Agebäck speelt de bal door. García Eguren rent richting de bal. García Eguren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Czapla heeft problemen om de bal te vangen. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agebäck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Todorovski komt bij de bal en schiet. Wojciulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Demirbüker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Han-Sing zal de hoekschop nemen. García Eguren krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
İsgəndərzadə passt de bal in één keer door. Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervás passt de bal zonder na te denken. Burson bereikt de bal nog maar net als eerste. Burson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Burson heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santapaola. Burson raakt geblesseerd tijdens het duel. Kukla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kari probeert de bal met de borst te controleren. İsgəndərzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Brodnica 52%, Farciarze Roku 48%.
Sparta Brodnica - Farciarze Roku 1:0