Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion Katowice CSKA GLOBER
czarna wing Tactiek Patryk
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
63.5 gemiddelde waardering 61.7
excellent Schieten excellent
excellent Passen solid
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Barochian controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ayala neemt vlug de vrije trap. Bóta rent richting de bal. Bóta schiet op doel. Konstas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - CSKA GLOBER 0:1

5e minuut.
Miriuţă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayala. Miriuţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tatarowicz met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Agrela de bal. Fraga speelt de bal door. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap. Hubisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Pipinashvili passt de bal zonder na te denken. Daar is Priskin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priskin met een sublieme pass. Grbović rent richting de bal. Grbović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - CSKA GLOBER 0:2

25e minuut.
Carmody is nu in balbezit. Carmody passt de bal zonder na te denken. Barochian rent richting de bal. Barochian haalt uit met een fantastische trap. Hubisz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Barochian is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fraga. Barochian raakt geblesseerd tijdens het duel. Chihi met een snel genomen vrije trap. Barochian maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Carmody verovert de bal door een tackle van achteren. Chihi geeft de bal voor. Miriuţă kopt de bal weg. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Armengol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulloa geeft een hoge lob. Olechowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grbović is nu in balbezit. Grbović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Katowice 43%, CSKA GLOBER 57%.
Legion Katowice - CSKA GLOBER 0:2

47e minuut.
Ayala kopt de bal weg. Priskin is nu in balbezit. Chihi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chihi krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Tatarowicz heeft problemen om de bal te vangen. Snapkovich geeft de bal voor. Grbović bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - CSKA GLOBER 0:3

70e minuut.
Fraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian onderschept slim de pass. Barochian passt de bal met de wreef. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Fraga met een sublieme pass. Chihi met een sublieme pass. Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap. Hubisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - CSKA GLOBER 1:3

79e minuut.
Armengol is nu in balbezit. Carmody onderschept slim de pass. Carmody probeert naar een medespeler te passen. Barochian rent richting de bal. Barochian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Carmody bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmody passt de bal met de wreef. Barochian is nu in balbezit. Barochian schiet op doel. Hubisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - CSKA GLOBER 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Katowice 58%, CSKA GLOBER 42%.
Legion Katowice - CSKA GLOBER 2:3