Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA GLOBER Legion Katowice
Patryk Tactiek czarna ziemia_V2
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
58.8 gemiddelde waardering 63.5
good Schieten formidable
good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Brakoniecki kopt de bal weg. Chihi speelt de bal door. Barochian is nu in balbezit. Barochian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA GLOBER - Legion Katowice 0:1

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Grbović stond buitenspel. Danese maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Carmody bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian is nu in balbezit. Barochian draait met de bal, schiet en ... Hubisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Inworp. Hint zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carmody speelt de bal door. Barochian rent richting de bal. Barochian haalt uit met een fantastische trap. Hubisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chihi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carmody probeert naar een medespeler te passen. Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian draait met de bal, schiet en ... Hubisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fraga rent richting de bal. Fraga passt de bal zonder na te denken. Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Fraga onderschept slim de pass. Carmody verovert de bal door een tackle van achteren. Carmody met een sublieme pass. Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Hint speelt de bal door. Carmody is nu in balbezit. Carmody passt de bal met de wreef. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă draait met de bal, schiet en ... Hubisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA GLOBER 58%, Legion Katowice 42%.
CSKA GLOBER - Legion Katowice 0:1

52e minuut.
Martins Pedro is nu in balbezit. Olechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Olechowski geeft een lange en hoge pass. Carmody is nu in balbezit. Carmody draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Klungelig pakt Danese de bal. Grbović rent richting de bal. Met opzet legt Brakoniecki zijn tegenspeler op de grond. Brakoniecki krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Remy onderschept slim de pass. Remy geeft een hoge lob. Daar is Barochian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barochian haalt uit met een fantastische trap. Hubisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA GLOBER - Legion Katowice 0:2

62e minuut.
Miriuţă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agrela. Miriuţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hint met een snel genomen vrije trap. Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian schiet op doel. Hubisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fraga onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carmody geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miriuţă springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Remy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armengol. Remy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Remy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barochian rent richting de bal. Barochian schiet op doel. Hubisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Miriuţă de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carmody zal de hoekschop nemen. Miriuţă springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kahrimanović verovert de bal door een tackle van achteren. Kahrimanović geeft een hoge lob. Carmody kopt de bal weg. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA GLOBER - Legion Katowice 0:3

74e minuut.
Carmody onderschept slim de pass. Carmody passt de bal met de wreef. Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian haalt uit met een fantastische trap. Hubisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Remy heeft problemen om de bal te vangen. Remy probeert naar een medespeler te passen. Carmody probeert naar een medespeler te passen. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA GLOBER - Legion Katowice 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA GLOBER 50%, Legion Katowice 50%.
CSKA GLOBER - Legion Katowice 0:4