Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
huana team Rzezimieszki
dobra2 Tactiek zdolny 10!!
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
47.1 gemiddelde waardering 56.8
good Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Żurowski probeert naar een medespeler te passen. Geghamyan rent richting de bal. Ciutol begaat een overtreding. Ciutol krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kierski kopt de bal weg. Lőwy is nu in balbezit. Skosogorienko is nu in balbezit. Skosogorienko geeft een lange en hoge pass. Sepúlveda maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Ciutol geeft de bal voor. Żurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurowski passt de bal met de wreef. Geghamyan rent richting de bal. Geghamyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rychlik probeert naar een medespeler te passen. Skosogorienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Skosogorienko probeert naar een medespeler te passen. Lőwy rent richting de bal. Lőwy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Çoban kopt de bal weg. Skosogorienko is nu in balbezit. Skosogorienko speelt de bal door. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Grozăvescu is nu in balbezit. Rychlik onderschept slim de pass. Rychlik passt de bal in één keer door. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mikruta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Grkinić kopt de bal weg. Rychlik met een sublieme pass. Lőwy is nu in balbezit. Skosogorienko geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 67%, Rzezimieszki 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
huana team - Rzezimieszki 0:0

51e minuut.
Lőwy heeft problemen om de bal te vangen. Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas geeft een lange en hoge pass. Skosogorienko geeft een hoge lob. Sepúlveda maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - Rzezimieszki 0:1

60e minuut.
Florczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Czeszek komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mikruta rent richting de bal. Mikruta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Magdziarz de bal. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy draait met de bal, schiet en ... Luis bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skosogorienko neemt de hoekschop. Sepúlveda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas begaat een overtreding. Lőwy raakt geblesseerd tijdens het duel. Skosogorienko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sepúlveda springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dorożyński geeft de bal voor. Magdziarz heeft problemen om de bal te vangen. Lőwy rent richting de bal. Klungelig pakt Lőwy de bal. Lőwy draait met de bal, schiet en ... Luis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas geeft de bal voor. Ciutol is nu in balbezit. Geghamyan onderschept slim de pass. Geghamyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 77%, Rzezimieszki 23%.
huana team - Rzezimieszki 0:1