Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palisze Aluminion Dzierzgówek
kminka Tactiek W.I.N 2
57% Balbezit 43%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 51.9
solid Schieten solid
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Temmen is nu in balbezit. Temmen passt de bal in één keer door. Andreoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreoli schiet op doel. Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Temmen passt de bal met de wreef. Ney is nu in balbezit. Goga onderschept slim de pass. Goga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Aluminion Dzierzgówek 1:0

22e minuut.
Drábek is nu in balbezit. Lokmanoğlu onderschept slim de pass. Lokmanoğlu speelt de bal door. Temmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Temmen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Enache rent richting de bal. Temmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeira begaat een overtreding. Ribeira krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Lokmanoğlu passt de bal in één keer door. Temmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Temmen met een sublieme pass. Andreoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palisze 50%, Aluminion Dzierzgówek 50%.
FC Palisze - Aluminion Dzierzgówek 1:0

63e minuut.
Ribeira kopt de bal weg. Okoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanka rent richting de bal. Okoniewski onderschept slim de pass. Okoniewski geeft een hoge lob. Arzamendia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone geeft de bal voor. Daar is Ney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goga rent richting de bal. Goga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Okoniewski geeft een hoge lob. Drábek krijgt zijn hoofd ertegen. Arzamendia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Palisze - Aluminion Dzierzgówek 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palisze 60%, Aluminion Dzierzgówek 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Palisze - Aluminion Dzierzgówek 1:1