Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aluminion Dzierzgówek FC Palisze
W.I.N 2 Tactiek kminka
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
52 gemiddelde waardering 50.9
solide Schieten redelijk
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Rivoira is nu in balbezit. Dillinger verovert de bal door een tackle van achteren. Dillinger passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Muranowski de bal. Muranowski schiet op doel. Arzamendia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Rivoira met een sublieme pass. Lokmanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Temmen is nu in balbezit. Temmen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - FC Palisze 0:1

16e minuut.
Muranowski kopt de bal weg. Daar is Çağlar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábek haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aluminion Dzierzgówek - FC Palisze 1:1

28e minuut.
Ribeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeira geeft de bal voor. Muranowski rent richting de bal. Muranowski schiet op doel. Arzamendia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rivoira speelt de bal door. Goga rent richting de bal. Dillinger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dillinger krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 34%, FC Palisze 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aluminion Dzierzgówek - FC Palisze 1:1

49e minuut.
Drábek kopt de bal weg. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache passt de bal zonder na te denken. Temmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Temmen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Drábek is nu in balbezit. Lokmanoğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Piecha de bal. Goga rent richting de bal. Goga draait met de bal, schiet en ... Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - FC Palisze 1:2

53e minuut.
Drábek kopt de bal weg. Okoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Temmen. Temmen krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Lippens met een snelle inworp. Ribeira geeft een hoge lob. Drábek kopt de bal weg. Muranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muranowski schiet op doel. Arzamendia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Lokmanoğlu speelt de bal door. Temmen geeft een lange en hoge pass. Goga is nu in balbezit. Goga draait met de bal, schiet en ... Paal!

73e minuut.
Rivoira verovert de bal door een tackle van achteren. Rivoira met een sublieme pass. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga draait met de bal, schiet en ... Câţanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - FC Palisze 1:3

75e minuut.
Roginek geeft de bal voor. Ney geeft een hoge lob. Muranowski kopt de bal weg. Drábek rent richting de bal. Drábek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Lippens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadaś is nu in balbezit. Muranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Muranowski geeft de bal voor. Drábek krijgt zijn hoofd ertegen. Arzamendia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 35%, FC Palisze 65%.
Aluminion Dzierzgówek - FC Palisze 1:3