Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farciarze Roku CSKA GLOBER
obrona Czestocho Tactiek Patryk
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
62.7 gemiddelde waardering 58.9
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Kari met een sublieme pass. Todorovski is nu in balbezit. Todorovski passt de bal met de wreef. Agebäck is nu in balbezit. Agebäck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ayala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hubisz trapt de bal weg van het doel. Han-Sing kopt de bal weg. Valle probeert naar een medespeler te passen. García Eguren bereikt de bal nog maar net als eerste. García Eguren draait met de bal, schiet en ... Hubisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Agebäck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martins Pedro rent richting de bal. Martins Pedro speelt de bal door. Grbović bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Agebäck rent richting de bal. Ulloa verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Sing met een sublieme pass. García Eguren is nu in balbezit. García Eguren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Skabowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skabowski geeft de bal voor. Agebäck rent richting de bal. Agebäck schiet op doel. Hubisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - CSKA GLOBER 1:0

29e minuut.
Priskin kopt de bal weg. Agrela heeft problemen om de bal te vangen. Valle geeft een hoge lob. García Eguren maakt een snoekduik en kopt de bal. Hubisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - CSKA GLOBER 2:0

34e minuut.
Priskin speelt de bal door. Armengol bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Armengol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armengol geeft een hoge lob. Bóta kopt de bal weg. Paderewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Valle passt de bal met de wreef. Han-Sing rent richting de bal. Han-Sing geeft een hoge lob. Klungelig pakt Agebäck de bal. Agebäck schiet op doel. Hubisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Snapkovich probeert naar een medespeler te passen. Armengol rent richting de bal. Armengol geeft een lange en hoge pass. Bóta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bóta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Skabowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Han-Sing de bal. Han-Sing passt de bal in één keer door. Agebäck rent richting de bal. Agebäck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - CSKA GLOBER 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 48%, CSKA GLOBER 52%.
Farciarze Roku - CSKA GLOBER 3:0

46e minuut.
Armengol met een sublieme pass. Grbović rent richting de bal. Goljanin is nu in balbezit. Grbović onderschept slim de pass. Grbović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - CSKA GLOBER 3:1

53e minuut.
Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snapkovich probeert naar een medespeler te passen. Han-Sing met een sublieme pass. García Eguren is nu in balbezit. García Eguren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Kari probeert naar een medespeler te passen. Agebäck is nu in balbezit. Fraga verovert de bal door een tackle van achteren. García Eguren verovert de bal door een tackle van achteren. García Eguren schiet op doel. Hubisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. García Eguren rent richting de bal. García Eguren draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Agebäck rent richting de bal. Agebäck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Goljanin is nu in balbezit. Priskin onderschept slim de pass. Priskin passt de bal zonder na te denken. Grbović rent richting de bal. Grbović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Priskin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Skabowski kopt de bal weg. Han-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. García Eguren bereikt de bal nog maar net als eerste. García Eguren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Bóta is nu in balbezit. Kari verovert de bal door een tackle van achteren. Kari geeft de bal voor. Todorovski is nu in balbezit. Todorovski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Todorovski zal de hoekschop nemen. García Eguren maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Goljanin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fraga bereikt de bal nog maar net als eerste. García Eguren verovert de bal door een tackle van achteren. García Eguren schiet op doel. Hubisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Snapkovich speelt de bal door. Grbović is nu in balbezit. Goljanin begaat een overtreding. Grbović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 48%, CSKA GLOBER 52%.
Farciarze Roku - CSKA GLOBER 3:1