Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Brodnica Legion Katowice
Moja Tactiek czarna ziemia_V2
56% Balbezit 44%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
55.9 gemiddelde waardering 65.5
good Schieten formidable
solid Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


9e minuut.
Inworp. Tatarowicz met de inworp. Carmody is nu in balbezit. Carmody geeft de bal voor. Barochian maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tatarowicz kopt de bal weg. Miriuţă kan de bal niet met de borst controleren. Ilioara begaat een overtreding. Miriuţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Carmody neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Miriuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miriuţă met een sublieme pass. Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian haalt uit met een fantastische trap. Tywralski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Umaña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Tatarowicz rent richting de bal. Tatarowicz passt de bal zonder na te denken. Carmody speelt de bal door. Klungelig pakt Miriuţă de bal. Miriuţă geeft de bal voor. Umaña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Daar is Hervás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatarowicz speelt de bal door. Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - Legion Katowice 0:1

35e minuut.
Hervás passt de bal met de wreef. Tatarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarowicz passt de bal zonder na te denken. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Olechowski geeft een hoge lob. Pietro heeft problemen om de bal te vangen. Barochian is nu in balbezit. Barochian draait met de bal, schiet en ... Umaña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - Legion Katowice 0:2

43e minuut.
Kahrimanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrimanović geeft een hoge lob. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă draait met de bal, schiet en ... Umaña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - Legion Katowice 0:3

44e minuut.
Barochian kopt de bal weg. Vaňa is nu in balbezit. Miriuţă onderschept slim de pass. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - Legion Katowice 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Brodnica 70%, Legion Katowice 30%.
Sparta Brodnica - Legion Katowice 0:4

47e minuut.
Pietro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chihi met de inworp. Barochian rent richting de bal. Barochian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Trotta met de inworp. Kukla rent richting de bal. Kukla draait met de bal, schiet en ... Konstas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - Legion Katowice 1:4

70e minuut.
Remy verovert de bal door een tackle van achteren. Remy met een sublieme pass. Tatarowicz met een sublieme pass. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Pietro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chihi rent richting de bal. Chihi passt de bal in één keer door. Barochian is nu in balbezit. Barochian draait met de bal, schiet en ... Umaña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Răileanu kopt de bal weg. Inworp. Carmody met de inworp. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Umaña probeert naar een medespeler te passen. Chihi kopt de bal weg. Klungelig pakt Miriuţă de bal. Carmody bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmody draait met de bal, schiet en ... Umaña bokst de bal weg.

76e minuut.
Tatarowicz met de inworp. Hervás is nu in balbezit. Miriuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Miriuţă draait met de bal, schiet en ... Umaña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - Legion Katowice 1:5

79e minuut.
Fernández Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tatarowicz speelt de bal door. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - Legion Katowice 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Brodnica 60%, Legion Katowice 40%.
Sparta Brodnica - Legion Katowice 1:6