Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion Katowice Sparta Brodnica
czarna ziemia_V2 Tactiek Moja
45% Balbezit 55%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
63.9 gemiddelde waardering 58.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen good
excellent Verdedigen formidable


10e minuut.
Chihi rent richting de bal. Chihi passt de bal met de wreef. Barochian rent richting de bal. Barochian schiet op doel. Wojciulewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - Sparta Brodnica 1:0

21e minuut.
Hervás met een sublieme pass. Kahrimanović rent richting de bal. Kukla onderschept slim de pass. Kukla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legion Katowice - Sparta Brodnica 1:1

22e minuut.
Barochian is nu in balbezit. Miriuţă rent richting de bal. Carmody probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barochian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barochian haalt uit met een fantastische trap. Wojciulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - Sparta Brodnica 2:1

26e minuut.
Olechowski rent richting de bal. Olechowski geeft een lange en hoge pass. Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap. Wojciulewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Vaňa probeert naar een medespeler te passen. Demirbüker heeft problemen om de bal te vangen. Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap. Wojciulewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - Sparta Brodnica 3:1

33e minuut.
Hervás met een snelle inworp. Pineda Gutiérrez speelt de bal door. Hervás heeft problemen om de bal te vangen. Hervás geeft een hoge lob. Kukla krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hint kopt de bal weg. Daar is Carmody, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmody met een sublieme pass. Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian schiet op doel. Wojciulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Katowice 31%, Sparta Brodnica 69%.
Legion Katowice - Sparta Brodnica 3:1

48e minuut.
Hint probeert naar een medespeler te passen. Carmody is nu in balbezit. Carmody passt de bal met de wreef. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap. Wojciulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Kahrimanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrimanović geeft een hoge lob. Daar is Vaňa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmody is nu in balbezit. Barochian is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Fernández Hinojosa geeft de bal voor. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fernández Hinojosa neemt de hoekschop. Kukla krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Carmody rent richting de bal. Carmody passt de bal met de wreef. Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - Sparta Brodnica 4:1

67e minuut.
Kahrimanović neemt vlug de vrije trap. Miriuţă kopt de bal weg. Klungelig pakt Pineda Gutiérrez de bal. Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Burson kopt de bal weg. Danese rent richting de bal. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vaňa is nu in balbezit. Vaňa passt de bal zonder na te denken. Hint bereikt de bal nog maar net als eerste. Hint geeft de bal voor. Barochian springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hint kopt de bal weg. Miriuţă is nu in balbezit. Met opzet legt Hervás zijn tegenspeler op de grond. Hervás krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Kukla kopt de bal weg. Fernández Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Hinojosa passt de bal in één keer door. Czapla rent richting de bal. Czapla geeft een hoge lob. Konstas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Vaňa onderschept slim de pass. Carmody rent richting de bal. Vaňa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaňa krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Czapla bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapla geeft een lange en hoge pass. Kukla probeert naar een medespeler te passen. Burson rent richting de bal. Burson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - Sparta Brodnica 4:2

89e minuut.
Miriuţă met een sublieme pass. Remy heeft problemen om de bal te vangen. Kahrimanović probeert naar een medespeler te passen. Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Katowice 43%, Sparta Brodnica 57%.
Legion Katowice - Sparta Brodnica 4:2