Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzezimieszki FC Palisze
zdolny 10!! Tactiek kminka
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 15
58.6 gemiddelde waardering 57.3
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Temmen is nu in balbezit. Temmen passt de bal in één keer door. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga schiet op doel. Bamford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - FC Palisze 0:1

15e minuut.
Temmen is nu in balbezit. Temmen geeft de bal voor. Goga heeft problemen om de bal te vangen. Goga draait met de bal, schiet en ... Bamford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - FC Palisze 0:2

37e minuut.
Binerowski geeft de bal voor. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Açık begaat een overtreding. Açık krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzezimieszki 43%, FC Palisze 57%.
Rzezimieszki - FC Palisze 0:2

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skosogorienko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goga rent richting de bal. Goga schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Temmen verovert de bal door een tackle van achteren. Andreoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Temmen is nu in balbezit. Goga rent richting de bal. Goga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Açık kopt de bal weg. Rivoira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skosogorienko is nu in balbezit. Skosogorienko geeft een lange en hoge pass. Sepúlveda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - FC Palisze 1:2

57e minuut.
Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Açık begaat een overtreding. Lőwy raakt geblesseerd tijdens het duel. Rychlik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sepúlveda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rzezimieszki - FC Palisze 2:2

57e minuut.
Andreoli met een sublieme pass. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kierski begaat een overtreding. Kierski krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Çağlar geeft de bal voor. Binerowski rent richting de bal. Binerowski geeft een hoge lob. Goga is nu in balbezit. Goga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Skosogorienko verovert de bal door een tackle van achteren. Skosogorienko passt de bal zonder na te denken. Arnaiz is nu in balbezit. Kierski onderschept slim de pass. Kierski haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Andreoli rent richting de bal. Temmen rent richting de bal. Binerowski begaat een overtreding. Binerowski krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Temmen passt de bal met de wreef. Goga heeft problemen om de bal te vangen. Skosogorienko is nu in balbezit. Goga onderschept slim de pass. Goga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Çağlar verovert de bal door een tackle van achteren. Czeszek verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaiz rent richting de bal. Czeszek onderschept slim de pass. Czeszek schiet op doel. Arzamendia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Binerowski probeert naar een medespeler te passen. Czeszek rent richting de bal. Czeszek passt de bal in één keer door. Kierski rent richting de bal. Kierski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - FC Palisze 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzezimieszki 44%, FC Palisze 56%.
Rzezimieszki - FC Palisze 3:2