Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palisze Rzezimieszki
kminka Tactiek zdolny 10!!
52% Balbezit 48%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 56
good Schieten formidable
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Lőwy speelt de bal door. Kierski is nu in balbezit. Kierski passt de bal met de wreef. Sepúlveda rent richting de bal. Sepúlveda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Klungelig pakt Lőwy de bal. Rivoira verovert de bal door een tackle van achteren. Skosogorienko verovert de bal door een tackle van achteren. Skosogorienko geeft de bal voor. Kierski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Temmen met een sublieme pass. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mikruta zijn tegenspeler op de grond. Mikruta is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Skosogorienko is nu in balbezit. Skosogorienko speelt de bal door. Lőwy rent richting de bal. Lőwy haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Rzezimieszki 0:1

20e minuut.
Sepúlveda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hadaś. Sepúlveda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skosogorienko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sepúlveda krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lokmanoğlu speelt de bal door. Skosogorienko is nu in balbezit. Skosogorienko geeft een hoge lob. Arzamendia bokst de bal weg. Úbeda heeft problemen om de bal te vangen. Kierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kierski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sepúlveda is nu in balbezit. Hadaś begaat een overtreding. Sepúlveda raakt geblesseerd tijdens het duel. Skosogorienko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kierski maakt een snoekduik en kopt de bal. Arzamendia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Rzezimieszki 0:2

28e minuut.
Enache geeft een lange en hoge pass. Daar is Florczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roginek rent richting de bal. Roginek geeft een hoge lob. Goga krijgt zijn hoofd ertegen. Bamford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Binerowski is nu in balbezit. Binerowski geeft de bal voor. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga draait met de bal, schiet en ... Bamford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rivoira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Temmen geeft de bal voor. Binerowski heeft problemen om de bal te vangen. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palisze 67%, Rzezimieszki 33%.
FC Palisze - Rzezimieszki 0:2

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Temmen stond buitenspel. Binerowski neemt vlug de vrije trap. Kaldenecker is nu in balbezit. Kierski onderschept slim de pass. Kierski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Çağlar rent richting de bal. Kierski verovert de bal door een tackle van achteren. Kierski passt de bal met de wreef. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy draait met de bal, schiet en ... Arzamendia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Lőwy kopt de bal weg. Kierski heeft problemen om de bal te vangen. Rivoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Kierski verovert de bal door een tackle van achteren. Kierski draait met de bal, schiet en ... Arzamendia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Lokmanoğlu passt de bal in één keer door. Enache geeft een lange en hoge pass. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Rzezimieszki 1:2

62e minuut.
Skosogorienko is nu in balbezit. Skosogorienko geeft een hoge lob. Sepúlveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepúlveda draait met de bal, schiet en ... Arzamendia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Rzezimieszki 1:3

63e minuut.
Çağlar rent richting de bal. Lőwy onderschept slim de pass. Úbeda rent richting de bal. Lőwy verovert de bal door een tackle van achteren. Lőwy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy geeft een lange en hoge pass. Arzamendia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Buitenspel voor Roginek. Goede buitenspelval van de verdediging. Okruta komt het veld opgelopen. Listewski komt het veld opgelopen. Litvinov komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Lokmanoğlu geeft een hoge lob. Czeszek is nu in balbezit. Czeszek geeft de bal voor. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta draait met de bal, schiet en ... Arzamendia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Kaldenecker geeft de bal voor. Ciutol met een sublieme pass. Klungelig pakt Okruta de bal. Kierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kierski haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy schiet op doel. Arzamendia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Rzezimieszki 1:4

89e minuut.
Florczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Enache onderschept slim de pass. Met opzet legt Rychlik zijn tegenspeler op de grond. Rychlik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palisze 70%, Rzezimieszki 30%.
FC Palisze - Rzezimieszki 1:4