Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzezimieszki Sparta Brodnica
zdolny 10!! Tactiek Moja
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
59.1 gemiddelde waardering 60
formidable Schieten formidable
very good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


12e minuut.
Czeszek is nu in balbezit. Hervás verovert de bal door een tackle van achteren. Hervás passt de bal zonder na te denken. Burson is nu in balbezit. Burson draait met de bal, schiet en ... Bamford bokst de bal weg.

17e minuut.
Vaňa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy onderschept slim de pass. Lőwy passt de bal in één keer door. Kierski is nu in balbezit. Kierski schiet op doel. Umaña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lőwy heeft problemen om de bal te vangen. Lőwy haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Ilioara is nu in balbezit. Czeszek onderschept slim de pass. Czeszek met een sublieme pass. Sepúlveda is nu in balbezit. Sepúlveda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dorożyński is nu in balbezit. Fernández Hinojosa onderschept slim de pass. Fernández Hinojosa passt de bal zonder na te denken. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla draait met de bal, schiet en ... Bamford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Fernández Hinojosa speelt de bal door. Burson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dorożyński krijgt een gele kaart. Burson raakt geblesseerd tijdens het duel. Kukla kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Sparta Brodnica 0:1

42e minuut.
Ciutol is nu in balbezit. Hervás verovert de bal door een tackle van achteren. Hervás speelt de bal door. Klungelig pakt Burson de bal. Burson haalt uit met een fantastische trap. Bamford bokst de bal weg. Klungelig pakt Binerowski de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzezimieszki 45%, Sparta Brodnica 55%.
Rzezimieszki - Sparta Brodnica 0:1

48e minuut.
Kukla rent richting de bal. Kukla passt de bal zonder na te denken. Ciutol bereikt de bal nog maar net als eerste. Burson onderschept slim de pass. Burson draait met de bal, schiet en ... Bamford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Sparta Brodnica 0:2

50e minuut.
Czeszek geeft een lange en hoge pass. Vaňa heeft problemen om de bal te vangen. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy draait met de bal, schiet en ... Umaña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Sparta Brodnica 1:2

54e minuut.
Vaňa geeft de bal voor. Kukla probeert de bal met de borst te controleren. Burson is nu in balbezit. Kukla rent richting de bal. Kukla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Răileanu is nu in balbezit. Răileanu geeft een hoge lob. Daar is Rychlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukla is nu in balbezit. Kukla draait met de bal, schiet en ... Bamford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Kukla rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trotta zal de hoekschop nemen. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Sparta Brodnica 1:3

59e minuut.
Hervás verovert de bal door een tackle van achteren. Skosogorienko verovert de bal door een tackle van achteren. Skosogorienko passt de bal zonder na te denken. Kierski is nu in balbezit. Kierski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Binerowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rychlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Bamford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Sparta Brodnica 1:4

70e minuut.
Dorożyński probeert naar een medespeler te passen. Kierski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pietro. Kierski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kierski kan niet meer verder spelen. Okruta komt het veld opgelopen. Skosogorienko met een snel genomen vrije trap. Lőwy maakt een snoekduik en kopt de bal. Umaña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Mikruta de bal. Fernández Hinojosa is nu in balbezit. Fernández Hinojosa geeft een lange en hoge pass. Burson is nu in balbezit. Burson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Okruta is nu in balbezit. Okruta haalt uit met een fantastische trap. Răileanu probeert de bal aan de voet te houden. Lőwy rent richting de bal. Lőwy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Skosogorienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervás onderschept slim de pass. Hervás speelt de bal door. Burson bereikt de bal nog maar net als eerste. Burson haalt uit met een fantastische trap. Bamford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzezimieszki 46%, Sparta Brodnica 54%.
Rzezimieszki - Sparta Brodnica 1:4