Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Brodnica Rzezimieszki
Moja Tactiek zdolny 10!!
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 58.3
excellent Schieten formidable
good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Pineda Gutiérrez is nu in balbezit. Rychlik verovert de bal door een tackle van achteren. Rychlik met een sublieme pass. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy haalt uit met een fantastische trap. Wojciulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - Rzezimieszki 0:1

5e minuut.
Binerowski kopt de bal weg. Hervás is nu in balbezit. Hervás geeft een hoge lob. Burson rent richting de bal. Burson draait met de bal, schiet en ... Bamford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Binerowski heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Trotta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Binerowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla onderschept slim de pass. Kukla draait met de bal, schiet en ... Bamford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Binerowski onderschept slim de pass. Binerowski met een sublieme pass. Fernández Hinojosa probeert naar een medespeler te passen. Skosogorienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Skosogorienko schiet op doel. Wojciulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Czapla geeft een hoge lob. Buitenspel voor Kukla. Goede buitenspelval van de verdediging. Binerowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - Rzezimieszki 0:2

32e minuut.
Fernández Hinojosa passt de bal in één keer door. Daar is Vaňa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaňa speelt de bal door. Lőwy rent richting de bal. Lőwy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wojciulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Mikruta met een sublieme pass. Skosogorienko is nu in balbezit. Skosogorienko passt de bal in één keer door. Kierski is nu in balbezit. Kierski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mikruta geeft een hoge lob. Rychlik controleert de bal met de borst. Rychlik passt de bal zonder na te denken. Sepúlveda rent richting de bal. Sepúlveda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Brodnica 52%, Rzezimieszki 48%.
Sparta Brodnica - Rzezimieszki 0:2

49e minuut.
Dorożyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Florczyk komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Czapla rent richting de bal. Czapla geeft een lange en hoge pass. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla schiet op doel. Bamford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - Rzezimieszki 1:2

56e minuut.
Skosogorienko geeft de bal voor. Daar is Lőwy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czeszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kierski is nu in balbezit. Kierski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vaňa speelt de bal door. Czeszek is nu in balbezit. Sepúlveda is nu in balbezit. Sepúlveda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - Rzezimieszki 1:3

63e minuut.
Binerowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trotta met een snelle inworp. Klungelig pakt Kukla de bal. Kukla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rychlik is nu in balbezit. Rychlik geeft de bal voor. Sepúlveda heeft problemen om de bal te vangen. Sepúlveda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - Rzezimieszki 1:4

69e minuut.
Kierski verovert de bal door een tackle van achteren. Czeszek speelt de bal door. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Kukla passt de bal met de wreef. Fernández Hinojosa rent richting de bal. Fernández Hinojosa speelt de bal door. Burson bereikt de bal nog maar net als eerste. Burson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - Rzezimieszki 2:4

72e minuut.
Listewski komt het veld opgelopen. Okruta komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Vaňa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rychlik met een snelle inworp. Czeszek is nu in balbezit. Czeszek geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Listewski springt en kopt de bal. Wojciulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Czapla is nu in balbezit. Czapla geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rychlik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czeszek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Skosogorienko passt de bal zonder na te denken. Listewski speelt de bal door. Rychlik met een sublieme pass. Okruta is nu in balbezit. Okruta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Wojciulewicz trapt de bal weg. Kukla is nu in balbezit. Kukla schiet op doel. Bamford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Kierski passt de bal in één keer door. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta passt de bal zonder na te denken. Listewski rent richting de bal. Listewski draait met de bal, schiet en ... Wojciulewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Brodnica 55%, Rzezimieszki 45%.
Sparta Brodnica - Rzezimieszki 2:4