Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aluminion Dzierzgówek CSKA GLOBER
W.I.N 2 Tactiek Patryk
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
52.8 gemiddelde waardering 56.5
solide Schieten solide
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Martins Pedro met een sublieme pass. Agrela bereikt de bal nog maar net als eerste. Agrela geeft een hoge lob. Pipinashvili is nu in balbezit. Pipinashvili haalt uit met een fantastische trap. Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martins Pedro neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Armengol is nu in balbezit. Dillinger verovert de bal door een tackle van achteren. Dillinger passt de bal in één keer door. Drábek is nu in balbezit. Drábek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lippens met een sublieme pass. Vega is nu in balbezit. Priskin verovert de bal door een tackle van achteren. Priskin geeft een hoge lob. Pipinashvili is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pipinashvili rent richting de bal. Pipinashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - CSKA GLOBER 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 48%, CSKA GLOBER 52%.
Aluminion Dzierzgówek - CSKA GLOBER 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Priskin de bal. Agárdi rent richting de bal. Priskin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agárdi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Agárdi kan niet meer verder spelen. Okoniewski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Vega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piecha kopt de bal weg. Dillinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Armengol bereikt de bal nog maar net als eerste. Armengol draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - CSKA GLOBER 0:2

65e minuut.
Priskin rent richting de bal. Priskin geeft de bal voor. Pipinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipinashvili schiet op doel. Câţanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - CSKA GLOBER 0:3

65e minuut.
Klungelig pakt Lippens de bal. Ruderisch is nu in balbezit. Ruderisch geeft een hoge lob. Vega is nu in balbezit. Vega schiet op doel. Hubisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 58%, CSKA GLOBER 42%.
Aluminion Dzierzgówek - CSKA GLOBER 0:3