Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA GLOBER Aluminion Dzierzgówek
Patryk Tactiek W.I.N 2
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
60.1 gemiddelde waardering 52
uitstekend Schieten solide
goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Bóta rent richting de bal. Vega maakt een afschuwelijke overtreding. Bóta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ayala zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bóta kopt de bal weg. Grbović bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Fraga onderschept slim de pass. Drábek onderschept slim de pass. Snapkovich begaat een overtreding. Snapkovich krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vega neemt de hoekschop. Klungelig pakt Drábek de bal. Drábek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Snapkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Snapkovich passt de bal met de wreef. Grbović is nu in balbezit. Grbović draait met de bal, schiet en ... Câţanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA GLOBER - Aluminion Dzierzgówek 1:0

34e minuut.
Armengol met een snelle inworp. Priskin met een sublieme pass. Armengol rent richting de bal. Armengol geeft de bal voor. Bóta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Agrela passt de bal met de wreef. Martins Pedro is nu in balbezit. Martins Pedro geeft een lange en hoge pass. Grbović is nu in balbezit. Grbović haalt uit met een fantastische trap. Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Okoniewski de bal. Grbović is nu in balbezit. Grbović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA GLOBER - Aluminion Dzierzgówek 2:0

43e minuut.
Fraga kopt de bal weg. Agrela controleert de bal met de borst. Agrela geeft een lange en hoge pass. Grbović is nu in balbezit. Grbović draait met de bal, schiet en ... Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA GLOBER - Aluminion Dzierzgówek 3:0

45e minuut.
Vega onderschept slim de pass. Snapkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vega krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Snapkovich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fraga met een snel genomen vrije trap. Ney probeert de bal met de borst te controleren. Bóta rent richting de bal. Bóta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA GLOBER - Aluminion Dzierzgówek 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA GLOBER 48%, Aluminion Dzierzgówek 52%.
CSKA GLOBER - Aluminion Dzierzgówek 4:0

68e minuut.
Snapkovich onderschept slim de pass. Snapkovich geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Piecha de bal onder controle te krijgen. Priskin is nu in balbezit. Priskin schiet op doel. Câţanu bokst de bal weg. Bóta rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Armengol passt de bal in één keer door. Snapkovich rent richting de bal. Grbović is nu in balbezit. Grbović schiet op doel. Câţanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA GLOBER - Aluminion Dzierzgówek 5:0

72e minuut.
Drábek speelt de bal door. Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribeira met een sublieme pass. Drábek rent richting de bal. Drábek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Priskin is nu in balbezit. Priskin geeft de bal voor. Bóta kopt de bal weg. Grbović is nu in balbezit. Grbović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA GLOBER 44%, Aluminion Dzierzgówek 56%.
CSKA GLOBER - Aluminion Dzierzgówek 5:0