Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farciarze Roku huana team
obrona Czestocho Tactiek słaba AAA
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 51.4
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen matig


2e minuut.
Taravelli passt de bal met de wreef. Todorovski is nu in balbezit. Todorovski passt de bal met de wreef. Agebäck rent richting de bal. Agebäck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Ciechański rent richting de bal. Ciechański passt de bal in één keer door. Skabowski geeft een hoge lob. Agebäck is nu in balbezit. Agebäck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ciechański geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Timmer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zelada rent richting de bal. Zelada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Ester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taravelli rent richting de bal. Taravelli geeft een lange en hoge pass. García Eguren rent richting de bal. García Eguren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Timmer is nu in balbezit. Timmer passt de bal in één keer door. Zelada rent richting de bal. Zelada haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wyler kopt de bal weg. Valle kan de bal niet met de borst controleren. Zahorski is nu in balbezit. Zahorski geeft een hoge lob. Zelada maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Timmer probeert naar een medespeler te passen. Zelada is nu in balbezit. Kari maakt een afschuwelijke overtreding. Zelada moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zelada kan niet meer verder spelen. Agricola komt het veld opgelopen. Zahorski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ester krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Todorovski onderschept slim de pass. Todorovski met een sublieme pass. Klungelig pakt García Eguren de bal. García Eguren haalt uit met een fantastische trap. Sierakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - huana team 1:0

36e minuut.
Ganês speelt de bal door. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola passt de bal zonder na te denken. Ester is nu in balbezit. Ester draait met de bal, schiet en ... Paderewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

42e minuut.
Kari geeft een lange en hoge pass. Todorovski rent richting de bal. Todorovski probeert naar een medespeler te passen. García Eguren rent richting de bal. García Eguren haalt uit met een fantastische trap. Sierakowski bokst de bal weg.

45e minuut.
Sandra geeft een lange en hoge pass. Todorovski rent richting de bal. Todorovski met een sublieme pass. Agebäck rent richting de bal. Agebäck haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sierakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. García Eguren maakt een snoekduik en kopt de bal. Sierakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 41%, huana team 59%.
Farciarze Roku - huana team 1:0

47e minuut.
Todorovski kopt de bal weg. Daar is Agebäck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agebäck passt de bal in één keer door. García Eguren is nu in balbezit. García Eguren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Taravelli geeft de bal voor. Aktürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck verovert de bal door een tackle van achteren. Agebäck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - huana team 2:0

51e minuut.
Ester heeft problemen om de bal te vangen. Beozzo geeft de bal voor. Goljanin heeft problemen om de bal te vangen. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Agricola is nu in balbezit. Skabowski onderschept slim de pass. Skabowski geeft de bal voor. Agebäck is nu in balbezit. Agebäck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Inworp. Todorovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taravelli geeft een hoge lob. Valle geeft een lange en hoge pass. Agebäck springt en kopt de bal. Sierakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Daar is Ganês, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aktürk probeert naar een medespeler te passen. Zahorski is nu in balbezit. García Eguren verovert de bal door een tackle van achteren. García Eguren draait met de bal, schiet en ... Sierakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Zahorski speelt de bal door. Kari zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sandra is nu in balbezit. García Eguren onderschept slim de pass. García Eguren draait met de bal, schiet en ... Sierakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Taravelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Taravelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Eguren is nu in balbezit. García Eguren draait met de bal, schiet en ... Sierakowski bokst de bal weg.

82e minuut.
Timmer geeft een hoge lob. Agricola kopt de bal weg. Goljanin probeert de bal aan de voet te houden. Ester bereikt de bal nog maar net als eerste. Ester schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ester passt de bal in één keer door. Beozzo rent richting de bal. Beozzo passt de bal met de wreef. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola schiet op doel. Paderewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Aktürk is nu in balbezit. Agebäck verovert de bal door een tackle van achteren. Zahorski rent richting de bal. Agebäck onderschept slim de pass. Agebäck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 36%, huana team 64%.
Farciarze Roku - huana team 2:0