Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palisze Legion Katowice
kminka Tactiek czarna ziemia_V2
53% Balbezit 47%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 5
57.4 gemiddelde waardering 63.8
solide Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Kahrimanović geeft een hoge lob. Barochian kopt de bal weg. Çağlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă onderschept slim de pass. Miriuţă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Tatarowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tatarowicz probeert naar een medespeler te passen. Carmody probeert naar een medespeler te passen. Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian schiet op doel. Arzamendia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Daar is Enache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatarowicz onderschept slim de pass. Tatarowicz geeft een lange en hoge pass. Barochian is nu in balbezit. Barochian draait met de bal, schiet en ... Arzamendia bokst de bal weg.

18e minuut.
Tatarowicz geeft een hoge lob. Arnaiz is nu in balbezit. Miriuţă onderschept slim de pass. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Legion Katowice 0:1

23e minuut.
Chihi kopt de bal weg. Çağlar heeft problemen om de bal te vangen. Barochian rent richting de bal. Barochian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Legion Katowice 0:2

25e minuut.
Lokmanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Chihi rent richting de bal. Chihi geeft een hoge lob. Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Miriuţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Arzamendia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Çağlar de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Legion Katowice 0:3

27e minuut.
Miriuţă passt de bal met de wreef. Tatarowicz rent richting de bal. Tatarowicz passt de bal zonder na te denken. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Roginek geeft een hoge lob. Brakoniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brakoniecki geeft een hoge lob. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Temmen probeert naar een medespeler te passen. Rivoira rent richting de bal. Rivoira speelt de bal door. Goga is nu in balbezit. Goga draait met de bal, schiet en ... Konstas bokst de bal weg.

42e minuut.
Remy geeft de bal voor. Arnaiz heeft problemen om de bal te vangen. Barochian rent richting de bal. Barochian schiet op doel. Arzamendia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Legion Katowice 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palisze 72%, Legion Katowice 28%.
FC Palisze - Legion Katowice 0:4

46e minuut.
Danese rent richting de bal. Temmen is nu in balbezit. Danese maakt een afschuwelijke overtreding. Danese is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Temmen raakt geblesseerd tijdens het duel. Lokmanoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Andreoli rent richting de bal. Andreoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Rivoira met een sublieme pass. Temmen rent richting de bal. Temmen passt de bal in één keer door. Daar is Andreoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Goga heeft problemen om de bal te vangen. Goga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Legion Katowice 1:4

53e minuut.
Tatarowicz met een sublieme pass. Chihi is nu in balbezit. Tatarowicz geeft de bal voor. Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Chihi met een sublieme pass. Carmody rent richting de bal. Carmody geeft een lange en hoge pass. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă schiet op doel. Arzamendia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Daar is Tatarowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatarowicz passt de bal in één keer door. Daar is Carmody, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmody geeft een lange en hoge pass. Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carmody neemt de hoekschop. Barochian krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Çağlar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmody met een snelle inworp. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Tatarowicz onderschept slim de pass. Tatarowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Carmody de bal. Carmody geeft de bal voor. Miriuţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Carmody verovert de bal door een tackle van achteren. Carmody geeft een lange en hoge pass. Barochian kopt de bal weg. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă draait met de bal, schiet en ... Arzamendia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Temmen rent richting de bal. Kahrimanović onderschept slim de pass. Kahrimanović speelt de bal door. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia bokst de bal weg. Barochian is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Legion Katowice 1:5

85e minuut.
Chihi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chihi geeft de bal voor. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă draait met de bal, schiet en ... Arzamendia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Legion Katowice 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palisze 67%, Legion Katowice 33%.
FC Palisze - Legion Katowice 1:6