Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion Katowice FC Palisze
czarna ziemia_V2 Tactiek kminka
46% Balbezit 54%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
59.8 gemiddelde waardering 51.8
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Daar is Hint, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Temmen geeft een lange en hoge pass. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - FC Palisze 0:1

5e minuut.
Carmody speelt de bal door. Hint probeert naar een medespeler te passen. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

9e minuut.
Kaldenecker geeft de bal voor. Olechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechowski geeft een lange en hoge pass. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă schiet op doel. Arzamendia bokst de bal weg. Barochian rent richting de bal. Barochian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legion Katowice - FC Palisze 1:1

21e minuut.
Remy bereikt de bal nog maar net als eerste. Remy passt de bal zonder na te denken. Kahrimanović speelt de bal door. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Çağlar geeft een lange en hoge pass. Olechowski speelt de bal door. Hadaś rent richting de bal. Miriuţă onderschept slim de pass. Miriuţă schiet op doel. Arzamendia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Rivoira met een sublieme pass. Andreoli rent richting de bal. Danese begaat een overtreding. Andreoli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Andreoli kan niet meer verder spelen. Roginek komt het veld opgelopen. Lokmanoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Goga maakt een snoekduik en kopt de bal. Konstas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - FC Palisze 1:2

32e minuut.
Rivoira met een sublieme pass. Hint rent richting de bal. Hint passt de bal zonder na te denken. Prepelka is nu in balbezit. Prepelka draait met de bal, schiet en ... Arzamendia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Hadaś geeft een lange en hoge pass. Carmody kopt de bal weg. Klungelig pakt Rivoira de bal. Barochian is nu in balbezit. Barochian haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legion Katowice - FC Palisze 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Katowice 36%, FC Palisze 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legion Katowice - FC Palisze 2:2

46e minuut.
Remy rent richting de bal. Remy geeft de bal voor. Barochian kopt de bal weg. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Rivoira met een sublieme pass. Temmen is nu in balbezit. Temmen passt de bal met de wreef. Goga rent richting de bal. Goga schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Buitenspel voor Roginek. Goede buitenspelval van de verdediging. Danese neemt vlug de vrije trap. Barochian kopt de bal weg. Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Barochian is nu in balbezit. Barochian passt de bal in één keer door. Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Carmody is nu in balbezit. Carmody passt de bal met de wreef. Hint met een sublieme pass. Daar is Miriuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miriuţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - FC Palisze 3:2

65e minuut.
Barochian kopt de bal weg. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadaś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miriuţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barochian neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - FC Palisze 4:2

70e minuut.
Çağlar onderschept slim de pass. Çağlar speelt de bal door. Úbeda heeft problemen om de bal te vangen. Barochian onderschept slim de pass. Barochian haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - FC Palisze 5:2

73e minuut.
Kahrimanović met een sublieme pass. Hint speelt de bal door. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - FC Palisze 6:2

74e minuut.
Úbeda geeft een lange en hoge pass. Remy kopt de bal weg. Carmody met een sublieme pass. Miriuţă heeft problemen om de bal te vangen. Miriuţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Miriuţă is nu in balbezit. Hint rent richting de bal. Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Enache geeft de bal voor. Daar is Temmen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Temmen passt de bal zonder na te denken. Goga rent richting de bal. Goga draait met de bal, schiet en ... Konstas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Katowice 34%, FC Palisze 66%.
Legion Katowice - FC Palisze 6:2