Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA GLOBER Rzezimieszki
Patryk Tactiek zdolny 10!!
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 7
58.5 gemiddelde waardering 56.6
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Skosogorienko rent richting de bal. Ulloa is nu in balbezit. Skosogorienko begaat een overtreding. Skosogorienko krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Armengol passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bóta de bal. Mikruta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mikruta krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Skosogorienko speelt de bal door. Kryński is nu in balbezit. Kryński passt de bal in één keer door. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy haalt uit met een fantastische trap. Hubisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Buitenspel voor Sepúlveda. Goede buitenspelval van de verdediging. Ayala maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Mikruta de bal. Pipinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipinashvili draait met de bal, schiet en ... Bamford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA GLOBER 57%, Rzezimieszki 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSKA GLOBER - Rzezimieszki 0:0

53e minuut.
Bóta rent richting de bal. Mikruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipinashvili onderschept slim de pass. Bóta is nu in balbezit. Bóta haalt uit met een fantastische trap. Bamford bokst de bal weg.

56e minuut.
Martins Pedro verovert de bal door een tackle van achteren. Martins Pedro probeert naar een medespeler te passen. Kryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipinashvili onderschept slim de pass. Pipinashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ulloa rent richting de bal. Ulloa geeft een hoge lob. Ciutol onderschept slim de pass. Bóta is nu in balbezit. Bóta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pipinashvili rent richting de bal. Pipinashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA GLOBER - Rzezimieszki 1:0

82e minuut.
Snapkovich rent richting de bal. Czeszek onderschept slim de pass. Czeszek met een sublieme pass. Lőwy rent richting de bal. Lőwy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA GLOBER 42%, Rzezimieszki 58%.
CSKA GLOBER - Rzezimieszki 1:0