Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Brodnica Aluminion Dzierzgówek
Moja Tactiek W.I.N 2
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
12 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 53.5
formidable Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


11e minuut.
Trotta speelt de bal door. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ney zijn tegenspeler op de grond. Ney krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha rent richting de bal. Fernández Hinojosa verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Hinojosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Okoniewski is nu in balbezit. Okoniewski passt de bal zonder na te denken. Dillinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dillinger geeft een hoge lob. Vega krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Umaña met een harde bal richting middenveld. Dillinger kopt de bal weg. Pietro is nu in balbezit. Drábek verovert de bal door een tackle van achteren. Drábek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pietro kopt de bal weg. Fernández Hinojosa rent richting de bal. Fernández Hinojosa geeft een hoge lob. Burson bereikt de bal nog maar net als eerste. Burson haalt uit met een fantastische trap. Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burson bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hervás geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Burson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - Aluminion Dzierzgówek 1:0

26e minuut.
Okoniewski passt de bal in één keer door. Dillinger geeft een lange en hoge pass. Daar is Czapla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drábek verovert de bal door een tackle van achteren. Drábek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pietro geeft de bal voor. Daar is Burson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pignone. Pignone krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ilioara onderschept slim de pass. Ilioara geeft de bal voor. Kukla is nu in balbezit. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Câţanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - Aluminion Dzierzgówek 2:0

36e minuut.
Ruderisch kopt de bal weg. Ribeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeira passt de bal in één keer door. Kukla is nu in balbezit. Kukla schiet op doel. Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dillinger passt de bal met de wreef. Okoniewski rent richting de bal. Okoniewski passt de bal zonder na te denken. Drábek rent richting de bal. Drábek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Brodnica 64%, Aluminion Dzierzgówek 36%.
Sparta Brodnica - Aluminion Dzierzgówek 2:0

46e minuut.
Burson passt de bal met de wreef. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dillinger. Dillinger krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Drábek is nu in balbezit. Pietro onderschept slim de pass. Pietro geeft een hoge lob. Kukla is nu in balbezit. Kukla draait met de bal, schiet en ... Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Okoniewski passt de bal in één keer door. Drábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap. Umaña werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Klungelig pakt Ilioara de bal. Vega rent richting de bal. Fernández Hinojosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vega is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lippens wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Fernández Hinojosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Hinojosa speelt de bal door. Burson is nu in balbezit. Burson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - Aluminion Dzierzgówek 3:0

76e minuut.
Burson controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pignone maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Drábek kopt de bal weg. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Răileanu is nu in balbezit. Răileanu geeft de bal voor. Piecha controleert de bal met de borst. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Lippens kopt de bal weg. Fernández Hinojosa speelt de bal door. Daar is Piecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukla is nu in balbezit. Kukla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Brodnica 62%, Aluminion Dzierzgówek 38%.
Sparta Brodnica - Aluminion Dzierzgówek 3:0