Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aluminion Dzierzgówek Sparta Brodnica
W.I.N 2 Tactiek Moja
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.8 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten formidable
solid Passen good
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Hervás geeft een hoge lob. Kukla kopt de bal weg. Ribeira is nu in balbezit. Burson verovert de bal door een tackle van achteren. Burson schiet op doel. Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Ney kopt de bal weg. Dillinger rent richting de bal. Dillinger passt de bal in één keer door. Drábek is nu in balbezit. Drábek draait met de bal, schiet en ... Wojciulewicz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Daar is Pineda Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drábek is nu in balbezit. Drábek passt de bal zonder na te denken. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Demirbüker geeft een lange en hoge pass. Kukla kopt de bal weg. Burson rent richting de bal. Burson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pineda Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda Gutiérrez geeft een hoge lob. Burson is nu in balbezit. Burson schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ilioara geeft de bal voor. Burson kopt de bal weg. Daar is Kukla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Câţanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Sparta Brodnica 0:1

42e minuut.
Lippens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ribeira met een sublieme pass. Lippens geeft een hoge lob. Drábek kan de bal niet met de borst controleren. Drábek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 36%, Sparta Brodnica 64%.
Aluminion Dzierzgówek - Sparta Brodnica 0:1

49e minuut.
Okoniewski kopt de bal weg. Demirbüker is nu in balbezit. Vega onderschept slim de pass. Vega kan de bal niet met de borst controleren. Vega draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Okoniewski de bal. Trotta verovert de bal door een tackle van achteren. Trotta geeft de bal voor. Kukla is nu in balbezit. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Burson heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Hinojosa is nu in balbezit. Fernández Hinojosa geeft een hoge lob. Kukla is nu in balbezit. Kukla draait met de bal, schiet en ... Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Kukla de bal onder controle te krijgen. Fernández Hinojosa kopt de bal weg. Piecha kan de bal niet met de borst controleren. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Sparta Brodnica 0:2

67e minuut.
Pignone is nu in balbezit. Pignone geeft de bal voor. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla onderschept slim de pass. Kukla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Dillinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dillinger passt de bal zonder na te denken. Drábek is nu in balbezit. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Demirbüker rent richting de bal. Demirbüker geeft een lange en hoge pass. Burson rent richting de bal. Burson haalt uit met een fantastische trap. Câţanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Sparta Brodnica 0:3

78e minuut.
Klungelig pakt Hervás de bal. Hervás met een sublieme pass. Burson bereikt de bal nog maar net als eerste. Burson haalt uit met een fantastische trap. Câţanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Vaňa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dillinger met de inworp. Drábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kukla kopt de bal weg. Daar is Pignone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burson is nu in balbezit. Burson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Sparta Brodnica 0:4

89e minuut.
Vaňa geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Burson stond buitenspel. Pignone maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Drábek is nu in balbezit. Drábek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 41%, Sparta Brodnica 59%.
Aluminion Dzierzgówek - Sparta Brodnica 0:4