Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion Katowice huana team
czarna ziemia_V2 Tactiek słaba AAA
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 66.3
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Zelada passt de bal in één keer door. Beozzo rent richting de bal. Beozzo met een sublieme pass. Zelada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelada schiet op doel. Konstas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Zelada passt de bal in één keer door. Timmer heeft problemen om de bal te vangen. Timmer passt de bal in één keer door. Zelada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Chihi rent richting de bal. Agricola verovert de bal door een tackle van achteren. Agricola probeert naar een medespeler te passen. Timmer geeft de bal voor. Zelada bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beozzo neemt de hoekschop. Agricola maakt een snoekduik en kopt de bal. Konstas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Carmody passt de bal in één keer door. Barochian rent richting de bal. Met opzet legt Rojas zijn tegenspeler op de grond. Barochian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Carmody neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ślepokura kopt de bal weg. Chihi heeft problemen om de bal te vangen. Timmer probeert naar een medespeler te passen. Zelada rent richting de bal. Zelada haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Konstas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - huana team 0:1

30e minuut.
Chihi rent richting de bal. Chihi geeft een hoge lob. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă draait met de bal, schiet en ... Sierakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legion Katowice - huana team 1:1

34e minuut.
Carmody bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmody passt de bal in één keer door. Ślepokura is nu in balbezit. Barochian onderschept slim de pass. Barochian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Beozzo is nu in balbezit. Beozzo passt de bal zonder na te denken. Zelada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelada draait met de bal, schiet en ... Konstas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - huana team 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Katowice 52%, huana team 48%.
Legion Katowice - huana team 1:2

47e minuut.
Agricola kopt de bal weg. Timmer is nu in balbezit. Kahrimanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kahrimanović krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Brakoniecki geeft de bal voor. Inworp. Timmer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agricola rent richting de bal. Agricola haalt uit met een fantastische trap. Konstas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - huana team 1:3

73e minuut.
Timmer is nu in balbezit. Timmer geeft de bal voor. Daar is Olechowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelada is nu in balbezit. Zelada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Zahorski rent richting de bal. Zahorski geeft een hoge lob. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola haalt uit met een fantastische trap. Konstas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Beozzo geeft een lange en hoge pass. Brakoniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola verovert de bal door een tackle van achteren. Agricola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - huana team 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Katowice 56%, huana team 44%.
Legion Katowice - huana team 1:4