Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
huana team Legion Katowice
słaba AAA Tactiek czarna ziemia_V2
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
47.9 gemiddelde waardering 60.8
very good Schieten outstanding
very good Passen very good
average Verdedigen excellent


10e minuut.
Wyler rent richting de bal. Kahrimanović verovert de bal door een tackle van achteren. Kahrimanović met een sublieme pass. Barochian heeft problemen om de bal te vangen. Barochian schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - Legion Katowice 0:1

11e minuut.
Sandra geeft de bal voor. Ruminkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă schiet op doel. Sierakowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Beozzo passt de bal met de wreef. Timmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer passt de bal zonder na te denken. Agricola rent richting de bal. Agricola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Zahorski geeft een lange en hoge pass. Olechowski is nu in balbezit. Olechowski geeft een hoge lob. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă schiet op doel. Sierakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Cremonin heeft problemen om de bal te vangen. Kahrimanović is nu in balbezit. Kahrimanović geeft de bal voor. Barochian rent richting de bal. Barochian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Barochian rent richting de bal. Kotnis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barochian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kahrimanović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă draait met de bal, schiet en ... Sandra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chihi neemt de hoekschop. Miriuţă springt en kopt de bal. Sierakowski bokst de bal weg.

32e minuut.
Kotnis geeft een hoge lob. Remy rent richting de bal. Kahrimanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrimanović geeft een lange en hoge pass. Miriuţă springt en kopt de bal. Sierakowski bokst de bal weg.

33e minuut.
Kotnis passt de bal in één keer door. Cremonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cremonin geeft de bal voor. Hint speelt de bal door. Kahrimanović geeft de bal voor. Sierakowski bokst de bal weg. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - Legion Katowice 0:2

35e minuut.
Barochian speelt de bal door. Chihi is nu in balbezit. Zahorski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chihi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

36e minuut.
Daar is Agricola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brakoniecki speelt de bal door. Hint rent richting de bal. Hint geeft de bal voor. Miriuţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Sierakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Timmer passt de bal zonder na te denken. Agricola rent richting de bal. Brakoniecki maakt een afschuwelijke overtreding. Brakoniecki krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Chihi passt de bal in één keer door. Barochian is nu in balbezit. Barochian passt de bal zonder na te denken. Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hint bereikt de bal nog maar net als eerste. Hint passt de bal zonder na te denken. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - Legion Katowice 0:3

41e minuut.
Timmer controleert de bal met de borst. Timmer probeert naar een medespeler te passen. Agricola rent richting de bal. Agricola draait met de bal, schiet en ... Konstas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - Legion Katowice 1:3

45e minuut.
Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă passt de bal zonder na te denken. Kahrimanović speelt de bal door. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap. Sierakowski bokst de bal weg. Kotnis is nu in balbezit. Barochian onderschept slim de pass. Barochian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - Legion Katowice 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 62%, Legion Katowice 38%.
huana team - Legion Katowice 1:4

48e minuut.
Ester bereikt de bal nog maar net als eerste. Danese verovert de bal door een tackle van achteren. Zahorski probeert naar een medespeler te passen. Beozzo geeft de bal voor. Agricola springt en kopt de bal. Konstas bokst de bal weg.

49e minuut.
Hint passt de bal in één keer door. Chihi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chihi met een sublieme pass. Barochian is nu in balbezit. Barochian haalt uit met een fantastische trap. Sierakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Chihi passt de bal in één keer door. Miriuţă rent richting de bal. Wyler rent richting de bal. Miriuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Miriuţă schiet op doel. Sierakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kahrimanović probeert naar een medespeler te passen. Chihi speelt de bal door. Barochian rent richting de bal. Barochian draait met de bal, schiet en ... Sierakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - Legion Katowice 1:5

65e minuut.
Kotnis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chihi met een snelle inworp. Barochian is nu in balbezit. Barochian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Brakoniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brakoniecki passt de bal met de wreef. Wyler is nu in balbezit. Barochian verovert de bal door een tackle van achteren. Barochian schiet op doel. Sierakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - Legion Katowice 1:6

73e minuut.
Ester is nu in balbezit. Hint geeft een hoge lob. Barochian kopt de bal weg. Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Kotnis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chihi met de inworp. Barochian is nu in balbezit. Barochian draait met de bal, schiet en ... Sierakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Chihi passt de bal in één keer door. Hint rent richting de bal. Hint passt de bal zonder na te denken. Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă draait met de bal, schiet en ... Sierakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kotnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotnis geeft de bal voor. Kahrimanović kopt de bal weg. Barochian rent richting de bal. Barochian haalt uit met een fantastische trap. Sierakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Gdeszyński probeert naar een medespeler te passen. Olechowski rent richting de bal. Olechowski geeft een lange en hoge pass. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă draait met de bal, schiet en ... Sierakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kotnis heeft problemen om de bal te vangen. Sierakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 68%, Legion Katowice 32%.
huana team - Legion Katowice 1:6