Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farciarze Roku FC Palisze
obrona Czestocho Tactiek kminka
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 54.6
uitstekend Schieten goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lokmanoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivoira probeert naar een medespeler te passen. Daar is Enache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enache geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Agebäck verovert de bal door een tackle van achteren. Agebäck passt de bal in één keer door. Çağlar onderschept slim de pass. García Eguren is nu in balbezit. García Eguren haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Çağlar kopt de bal weg. Enache rent richting de bal. Temmen speelt de bal door. Goga is nu in balbezit. Goga draait met de bal, schiet en ... Paderewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Doeltrap. Paderewski trapt de bal weg. Agebäck kopt de bal weg. García Eguren rent richting de bal. García Eguren schiet op doel. Arzamendia bokst de bal weg.

22e minuut.
Han-Sing rent richting de bal. Han-Sing passt de bal zonder na te denken. Çağlar is nu in balbezit. Agebäck onderschept slim de pass. Agebäck schiet op doel. Arzamendia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Paderewski niet meer kan verder spelen. Zgrzelak komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Kari speelt de bal door. Çağlar geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Valle de bal onder controle te krijgen. Lokmanoğlu geeft een hoge lob. Andreoli kopt de bal weg. Zgrzelak bokst de bal weg.

35e minuut.
Han-Sing verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Sing met een sublieme pass. Valle rent richting de bal. Valle geeft de bal voor. Agebäck springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Han-Sing kopt de bal weg. Agebäck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çağlar bereikt de bal nog maar net als eerste. García Eguren verovert de bal door een tackle van achteren. García Eguren haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Goljanin is nu in balbezit. Andreoli onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Todorovski. Todorovski krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Todorovski verovert de bal door een tackle van achteren. Lokmanoğlu onderschept slim de pass. Lokmanoğlu geeft een lange en hoge pass. Goga is nu in balbezit. Goga haalt uit met een fantastische trap. Zgrzelak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Goljanin de bal. Andreoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - FC Palisze 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 54%, FC Palisze 46%.
Farciarze Roku - FC Palisze 0:1

46e minuut.
Andreoli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roginek komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Goga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garufi komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Valle met de inworp. Enache is nu in balbezit. Han-Sing verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Sing geeft een lange en hoge pass. Agebäck krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Açık bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck verovert de bal door een tackle van achteren. Çağlar is nu in balbezit. Agebäck verovert de bal door een tackle van achteren. Agebäck draait met de bal, schiet en ... Arzamendia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 44%, FC Palisze 56%.
Farciarze Roku - FC Palisze 0:1