Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palisze Farciarze Roku
kminka Tactiek obrona Czestocho
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 62.2
solid Schieten excellent
solid Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu onderschept slim de pass. Çağlar rent richting de bal. García Eguren onderschept slim de pass. García Eguren draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Arzamendia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Agebäck rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Farciarze Roku 0:1

5e minuut.
Agebäck rent richting de bal. Çağlar verovert de bal door een tackle van achteren. Çağlar probeert naar een medespeler te passen. Andreoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lokmanoğlu geeft een lange en hoge pass. Goga kopt de bal weg. Klungelig pakt Valle de bal. Andreoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreoli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağlar verovert de bal door een tackle van achteren. Agebäck verovert de bal door een tackle van achteren. Agebäck schiet op doel. Arzamendia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Farciarze Roku 0:2

17e minuut.
Lokmanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rivoira de bal. Rivoira passt de bal in één keer door. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga haalt uit met een fantastische trap. Paderewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Ciechański is nu in balbezit. Rivoira onderschept slim de pass. Rivoira speelt de bal door. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Agebäck rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rivoira. Agebäck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valle met een snel genomen vrije trap. Agebäck maakt een snoekduik en kopt de bal. Arzamendia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Lokmanoğlu geeft de bal voor. Skabowski is nu in balbezit. Ciechański geeft een hoge lob. García Eguren bereikt de bal nog maar net als eerste. García Eguren draait met de bal, schiet en ... Arzamendia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Farciarze Roku 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palisze 49%, Farciarze Roku 51%.
FC Palisze - Farciarze Roku 0:3

50e minuut.
García Eguren rent richting de bal. Arnaiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Han-Sing zijn tegenspeler op de grond. Han-Sing krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Agebäck onderschept slim de pass. Agebäck passt de bal zonder na te denken. García Eguren is nu in balbezit. García Eguren draait met de bal, schiet en ... Arzamendia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Farciarze Roku 0:4

77e minuut.
Kari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kari geeft een hoge lob. García Eguren is nu in balbezit. García Eguren schiet op doel. Arzamendia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Farciarze Roku 0:5

79e minuut.
Han-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Enache. Han-Sing is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Agebäck krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Farciarze Roku 0:6

82e minuut.
Valle geeft een hoge lob. Agebäck kopt de bal weg. García Eguren bereikt de bal nog maar net als eerste. García Eguren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Farciarze Roku 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palisze 63%, Farciarze Roku 37%.
FC Palisze - Farciarze Roku 0:7