Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzezimieszki Farciarze Roku
zdolny 10!! Tactiek obrona Czestocho
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
57.3 gemiddelde waardering 58.7
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Valle passt de bal met de wreef. Kari met een sublieme pass. García Eguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Sing rent richting de bal. Han-Sing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Florczyk is nu in balbezit. Florczyk geeft een lange en hoge pass. Skabowski is nu in balbezit. Kierski onderschept slim de pass. Kierski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Czeszek passt de bal in één keer door. Rychlik heeft problemen om de bal te vangen. Rychlik geeft een lange en hoge pass. Sepúlveda rent richting de bal. Sepúlveda haalt uit met een fantastische trap. Paderewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Sepúlveda passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Ciechański de bal onder controle te krijgen. Taravelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kierski verovert de bal door een tackle van achteren. Kierski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Skosogorienko met een sublieme pass. Rychlik geeft een lange en hoge pass. Marčetić kan de bal niet met de borst controleren. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Taravelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Taravelli geeft een hoge lob. Binerowski rent richting de bal. García Eguren verovert de bal door een tackle van achteren. García Eguren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciutol begaat een overtreding. Agebäck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kari met een snel genomen vrije trap. Agebäck is nu in balbezit. Agebäck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzezimieszki 36%, Farciarze Roku 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rzezimieszki - Farciarze Roku 0:0

51e minuut.
Kari speelt de bal door. Agebäck heeft problemen om de bal te vangen. Florczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Agebäck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valle neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bamford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Taravelli passt de bal zonder na te denken. Ciutol rent richting de bal. Ciutol geeft een hoge lob. Agebäck is nu in balbezit. Agebäck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. García Eguren bereikt de bal nog maar net als eerste. García Eguren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Farciarze Roku 0:1

65e minuut.
Czeszek met een sublieme pass. Skosogorienko is nu in balbezit. Skosogorienko passt de bal in één keer door. Kierski rent richting de bal. Kierski schiet op doel. Paderewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rzezimieszki - Farciarze Roku 1:1

81e minuut.
Skosogorienko is nu in balbezit. Kari verovert de bal door een tackle van achteren. Kari passt de bal zonder na te denken. Agebäck is nu in balbezit. Agebäck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzezimieszki 33%, Farciarze Roku 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rzezimieszki - Farciarze Roku 1:1