Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farciarze Roku Rzezimieszki
obrona Czestocho Tactiek zdolny 10!!
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 58.9
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Ciechański kan de bal niet met de borst controleren. Ciechański geeft de bal voor. Binerowski is nu in balbezit. García Eguren verovert de bal door een tackle van achteren. García Eguren schiet op doel. Bamford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Czeszek speelt de bal door. Lőwy is nu in balbezit. Goljanin begaat een overtreding. Goljanin krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Sepúlveda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kari. Sepúlveda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skosogorienko met een snel genomen vrije trap. Kierski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rychlik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lőwy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goljanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy verovert de bal door een tackle van achteren. Lőwy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Skosogorienko speelt de bal door. Kierski is nu in balbezit. Kierski passt de bal zonder na te denken. Sepúlveda rent richting de bal. Sepúlveda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ciechański kopt de bal weg. Daar is Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorożyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dorożyński krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Han-Sing geeft de bal voor. Mikruta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciutol de bal. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Skosogorienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todorovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorovski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 61%, Rzezimieszki 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Farciarze Roku - Rzezimieszki 0:0

66e minuut.
Valle is nu in balbezit. Valle passt de bal zonder na te denken. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck schiet op doel. Bamford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Rzezimieszki 1:0

80e minuut.
Han-Sing geeft een lange en hoge pass. Daar is Agebäck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciutol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Agebäck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. García Eguren legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bamford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Skabowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skabowski geeft een hoge lob. Binerowski is nu in balbezit. García Eguren onderschept slim de pass. García Eguren draait met de bal, schiet en ... Bamford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Valle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Han-Sing geeft een lange en hoge pass. Todorovski met een sublieme pass. Agebäck controleert de bal met de borst. Agebäck draait met de bal, schiet en ... Bamford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 51%, Rzezimieszki 49%.
Farciarze Roku - Rzezimieszki 1:0