Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aluminion Dzierzgówek Legion Katowice
W.I.N 2 Tactiek czarna ziemia_V2
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
52.3 gemiddelde waardering 64.8
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Remy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chihi geeft de bal voor. Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Legion Katowice 0:1

9e minuut.
Olechowski speelt de bal door. Chihi heeft problemen om de bal te vangen. Chihi probeert naar een medespeler te passen. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dillinger is nu in balbezit. Carmody verovert de bal door een tackle van achteren. Carmody passt de bal in één keer door. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap. Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Piecha is nu in balbezit. Chihi verovert de bal door een tackle van achteren. Chihi passt de bal zonder na te denken. Carmody is nu in balbezit. Carmody schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Olechowski passt de bal in één keer door. Carmody bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmody passt de bal in één keer door. Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Danese geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Carmody de bal onder controle te krijgen. Barochian is nu in balbezit. Barochian draait met de bal, schiet en ... Câţanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Legion Katowice 0:2

28e minuut.
Danese probeert de bal met de borst te controleren. Drábek rent richting de bal. Danese begaat een overtreding. Danese krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Danese probeert naar een medespeler te passen. Chihi speelt de bal door. Klungelig pakt Remy de bal. Remy geeft de bal voor. Miriuţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Chihi geeft een lange en hoge pass. Miriuţă kopt de bal weg. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmody bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmody schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Brakoniecki rent richting de bal. Lippens verovert de bal door een tackle van achteren. Lippens passt de bal in één keer door. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega haalt uit met een fantastische trap. Konstas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 58%, Legion Katowice 42%.
Aluminion Dzierzgówek - Legion Katowice 0:2

48e minuut.
Okoniewski is nu in balbezit. Okoniewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dillinger de bal. Dillinger geeft een lange en hoge pass. Vega maakt een snoekduik en kopt de bal. Konstas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Legion Katowice 1:2

78e minuut.
Dillinger geeft een hoge lob. Drábek bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drábek zal de hoekschop nemen. Vega krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aluminion Dzierzgówek - Legion Katowice 2:2

79e minuut.
Chihi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chihi geeft de bal voor. Agárdi verovert de bal door een tackle van achteren. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 57%, Legion Katowice 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aluminion Dzierzgówek - Legion Katowice 2:2