Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion Katowice Aluminion Dzierzgówek
czarna ziemia_V2 Tactiek W.I.N 2
56% Balbezit 44%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 52.4
excellent Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Ruderisch geeft een hoge lob. Okoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tatarowicz. Tatarowicz krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Inworp. Dillinger met de inworp. Tatarowicz is nu in balbezit. Drábek verovert de bal door een tackle van achteren. Drábek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vega passt de bal zonder na te denken. Lippens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippens speelt de bal door. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kahrimanović rent richting de bal. Kahrimanović geeft de bal voor. Barochian kopt de bal weg. Miriuţă heeft problemen om de bal te vangen. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap. Câţanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ruderisch de bal. Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - Aluminion Dzierzgówek 1:0

44e minuut.
Hint is nu in balbezit. Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste. Hint bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste. Hint bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Katowice 43%, Aluminion Dzierzgówek 57%.
Legion Katowice - Aluminion Dzierzgówek 1:0

46e minuut.
Daar is Chihi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chihi passt de bal in één keer door. Olechowski geeft een lange en hoge pass. Barochian heeft problemen om de bal te vangen. Barochian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Olechowski geeft de bal voor. Hint probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă schiet op doel. Câţanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tatarowicz is nu in balbezit. Tatarowicz met een sublieme pass. Daar is Chihi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chihi geeft een hoge lob. Miriuţă kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Tatarowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dalyan komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Brakoniecki geeft een hoge lob. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă passt de bal in één keer door. Barochian rent richting de bal. Barochian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Klungelig pakt Okoniewski de bal. Chihi geeft een hoge lob. Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Katowice - Aluminion Dzierzgówek 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Katowice 64%, Aluminion Dzierzgówek 36%.
Legion Katowice - Aluminion Dzierzgówek 2:0