Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
huana team Sparta Brodnica
słaba AAA Tactiek Moja
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 5
8 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
68 gemiddelde waardering 58.1
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
formidabel Verdedigen formidabel


6e minuut.
Burson rent richting de bal. Wyler begaat een overtreding. Burson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kukla met een snel genomen vrije trap. Burson krijgt zijn hoofd ertegen. Sierakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Răileanu probeert de bal aan de voet te houden. Umaña maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Zelada rent richting de bal. Zelada haalt uit met een fantastische trap. Umaña probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - Sparta Brodnica 1:0

9e minuut.
Vaňa rent richting de bal. Agricola onderschept slim de pass. Agricola passt de bal met de wreef. Zelada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zahorski kopt de bal weg. Agricola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Răileanu. Răileanu krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Agricola heeft problemen om de bal te vangen. Agricola probeert naar een medespeler te passen. Zelada rent richting de bal. Zelada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - Sparta Brodnica 2:0

20e minuut.
Zahorski passt de bal in één keer door. Zelada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ilioara krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Agricola rent richting de bal. Răileanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Agricola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zahorski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zelada maakt een snoekduik en kopt de bal. Umaña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Zelada onderschept slim de pass. Zelada speelt de bal door. Beozzo is nu in balbezit. Beozzo passt de bal in één keer door. Zahorski geeft een hoge lob. Umaña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Hervás met een sublieme pass. Kukla is nu in balbezit. Met opzet legt Zahorski zijn tegenspeler op de grond. Zahorski krijgt een gele kaart. Kukla raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kukla neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zahorski speelt de bal door. Timmer is nu in balbezit. Timmer passt de bal met de wreef. Zelada is nu in balbezit. Zelada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - Sparta Brodnica 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 37%, Sparta Brodnica 63%.
huana team - Sparta Brodnica 3:0

50e minuut.
Burson maakt een snoekduik en kopt de bal. Sierakowski met een sublieme pass. Timmer kopt de bal weg. Agricola rent richting de bal. Agricola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Trotta heeft problemen om de bal te vangen. Beozzo rent richting de bal. Beozzo passt de bal zonder na te denken. Zelada rent richting de bal. Zelada draait met de bal, schiet en ... Umaña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Trotta met een snelle inworp. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Nešněra begaat een overtreding. Kukla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kukla komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ślepokura geeft een hoge lob. Pietro probeert naar een medespeler te passen. Czapla heeft problemen om de bal te vangen. Zelada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Timmer is nu in balbezit. Timmer passt de bal zonder na te denken. Beozzo is nu in balbezit. Beozzo geeft een hoge lob. Agricola springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Nešněra met een sublieme pass. Timmer speelt de bal door. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola verovert de bal door een tackle van achteren. Agricola draait met de bal, schiet en ... Umaña bokst de bal weg. Zelada rent richting de bal. Zelada draait met de bal, schiet en ... Umaña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - Sparta Brodnica 4:0

73e minuut.
Zahorski is nu in balbezit. Zahorski geeft een hoge lob. Fernández Hinojosa probeert de bal aan de voet te houden. Zelada rent richting de bal. Zelada schiet op doel. Umaña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Timmer met een sublieme pass. Zelada is nu in balbezit. Zelada passt de bal in één keer door. Agricola is nu in balbezit. Agricola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Czapla geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beozzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zelada rent richting de bal. Zelada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Nešněra speelt de bal door. Kukla rent richting de bal. Beozzo maakt een afschuwelijke overtreding. Beozzo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 38%, Sparta Brodnica 62%.
huana team - Sparta Brodnica 4:0