Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Brodnica huana team
Moja Tactiek słaba AAA
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 47.4
formidabel Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen matig


12e minuut.
Timmer is nu in balbezit. Timmer probeert naar een medespeler te passen. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola haalt uit met een fantastische trap. Umaña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - huana team 0:1

16e minuut.
Hervás probeert naar een medespeler te passen. Burson is nu in balbezit. Kotnis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotnis krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Beozzo geeft een hoge lob. Agricola rent richting de bal. Umaña maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - huana team 0:2

20e minuut.
Ilioara speelt de bal door. Agricola is nu in balbezit. Demirbüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola verovert de bal door een tackle van achteren. Agricola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cremonin onderschept slim de pass. Hervás onderschept slim de pass. Hervás probeert naar een medespeler te passen. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Timmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer passt de bal met de wreef. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - huana team 0:3

33e minuut.
Inworp. Hervás met de inworp. Burson rent richting de bal. Burson draait met de bal, schiet en ... Sierakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - huana team 1:3

34e minuut.
Ilioara is nu in balbezit. Ilioara geeft de bal voor. Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervás geeft een lange en hoge pass. Kukla springt en kopt de bal. Sierakowski bokst de bal weg.

38e minuut.
Timmer met een sublieme pass. Agricola heeft problemen om de bal te vangen. Agricola passt de bal met de wreef. Ester is nu in balbezit. Ester draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Vaňa passt de bal met de wreef. Czapla geeft een hoge lob. Hervás met een sublieme pass. Burson rent richting de bal. Burson haalt uit met een fantastische trap. Sierakowski bokst de bal weg. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kotnis heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hervás zal de hoekschop nemen. Burson springt en kopt de bal. Sierakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hervás zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burson bereikt de bal nog maar net als eerste. Burson draait met de bal, schiet en ... Sierakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - huana team 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Brodnica 44%, huana team 56%.
Sparta Brodnica - huana team 2:3

51e minuut.
Răileanu onderschept slim de pass. Răileanu geeft de bal voor. Kukla rent richting de bal. Daar is Kukla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Sierakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Hervás is nu in balbezit. Hervás heeft problemen om de bal te vangen. Hervás probeert naar een medespeler te passen. Kukla is nu in balbezit. Kukla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta Brodnica - huana team 3:3

58e minuut.
Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervás probeert naar een medespeler te passen. Kukla is nu in balbezit. Kukla schiet op doel. Wyler probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Timmer met een snelle inworp. Hervás rent richting de bal. Agricola onderschept slim de pass. Agricola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Umaña probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Czapla de bal. Umaña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Hervás is nu in balbezit. Hervás passt de bal in één keer door. Fernández Hinojosa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kukla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wyler verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hervás geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla passt de bal in één keer door. Burson is nu in balbezit. Burson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Timmer passt de bal in één keer door. Daar is Agricola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaňa is nu in balbezit. Agricola verovert de bal door een tackle van achteren. Agricola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ester rent richting de bal. Czapla verovert de bal door een tackle van achteren. Czapla probeert naar een medespeler te passen. Trotta is nu in balbezit. Trotta geeft een lange en hoge pass. Sierakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kukla rent richting de bal. Kukla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Brodnica 43%, huana team 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta Brodnica - huana team 3:3