Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA GLOBER FC Palisze
Patryk Tactiek kminka
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
58.6 gemiddelde waardering 58.7
uitstekend Schieten goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Bóta passt de bal met de wreef. Armengol rent richting de bal. Armengol passt de bal met de wreef. Bóta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bóta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Lokmanoğlu de bal. Armengol is nu in balbezit. Met opzet legt Lokmanoğlu zijn tegenspeler op de grond. Lokmanoğlu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Goga is nu in balbezit. Snapkovich verovert de bal door een tackle van achteren. Snapkovich passt de bal zonder na te denken. Rivoira heeft problemen om de bal te vangen. Rivoira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Buitenspel voor Goga. Goede buitenspelval van de verdediging. Snapkovich maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bóta kopt de bal weg. Grbović is nu in balbezit. Grbović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Arnaiz geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Goga stond buitenspel. Martins Pedro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Grbović is nu in balbezit. Grbović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Martins Pedro neemt de hoekschop. Grbović is nu in balbezit. Grbović draait met de bal, schiet en ... Arzamendia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Grbović speelt de bal door. Arnaiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bóta verovert de bal door een tackle van achteren. Bóta schiet op doel. Arzamendia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA GLOBER - FC Palisze 1:0

34e minuut.
Arnaiz passt de bal met de wreef. Agrela is nu in balbezit. Goga onderschept slim de pass. Goga draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA GLOBER - FC Palisze 1:1

37e minuut.
Arnaiz is nu in balbezit. Arnaiz geeft een hoge lob. Andreoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreoli haalt uit met een fantastische trap. Hubisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA GLOBER - FC Palisze 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA GLOBER 37%, FC Palisze 63%.
CSKA GLOBER - FC Palisze 1:2

61e minuut.
Rivoira kopt de bal weg. Fraga heeft problemen om de bal te vangen. Temmen is nu in balbezit. Andreoli rent richting de bal. Andreoli schiet op doel. Hubisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Priskin verovert de bal door een tackle van achteren. Priskin speelt de bal door. Ulloa probeert naar een medespeler te passen. Goga rent richting de bal. Goga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Bóta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bóta passt de bal zonder na te denken. Grbović rent richting de bal. Grbović schiet op doel. Arzamendia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA GLOBER - FC Palisze 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA GLOBER 43%, FC Palisze 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSKA GLOBER - FC Palisze 2:2