Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farciarze Roku Aluminion Dzierzgówek
obrona Czestocho Tactiek W.I.N 2
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
62 gemiddelde waardering 53.4
excellent Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Skabowski passt de bal zonder na te denken. Todorovski speelt de bal door. García Eguren bereikt de bal nog maar net als eerste. García Eguren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Aluminion Dzierzgówek 1:0

6e minuut.
Valle onderschept slim de pass. Valle geeft de bal voor. García Eguren is nu in balbezit. García Eguren haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ribeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeira speelt de bal door. Vega is nu in balbezit. Vega schiet op doel. Skabowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Han-Sing passt de bal zonder na te denken. Agebäck rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruderisch. Ruderisch krijgt een gele kaart. Agebäck raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Todorovski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Valle passt de bal in één keer door. García Eguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Ney probeert naar een medespeler te passen. Valle rent richting de bal. Valle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Aluminion Dzierzgówek 2:0

23e minuut.
Okoniewski rent richting de bal. Okoniewski passt de bal in één keer door. Drábek rent richting de bal. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Drábek passt de bal in één keer door. Ribeira is nu in balbezit. Ribeira passt de bal met de wreef. Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Valle met een sublieme pass. Daar is Todorovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todorovski geeft een hoge lob. Daar is Ruderisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agebäck rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
García Eguren verovert de bal door een tackle van achteren. García Eguren passt de bal met de wreef. Piecha rent richting de bal. Agebäck onderschept slim de pass. Agebäck haalt uit met een fantastische trap. Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 53%, Aluminion Dzierzgówek 47%.
Farciarze Roku - Aluminion Dzierzgówek 2:0

54e minuut.
Piecha geeft een lange en hoge pass. García Eguren heeft problemen om de bal te vangen. Piecha speelt de bal door. García Eguren bereikt de bal nog maar net als eerste. García Eguren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Piecha met een sublieme pass. Okoniewski probeert de bal met de borst te controleren. García Eguren bereikt de bal nog maar net als eerste. García Eguren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Aluminion Dzierzgówek 3:0

65e minuut.
Lippens heeft problemen om de bal te vangen. Lippens geeft een hoge lob. Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Paderewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Drábek rent richting de bal. Drábek draait met de bal, schiet en ... Paderewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Valle passt de bal in één keer door. Todorovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorovski probeert naar een medespeler te passen. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck draait met de bal, schiet en ... Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Aluminion Dzierzgówek 4:0

87e minuut.
Todorovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorovski passt de bal zonder na te denken. Agebäck is nu in balbezit. Agebäck schiet op doel. Câţanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 60%, Aluminion Dzierzgówek 40%.
Farciarze Roku - Aluminion Dzierzgówek 4:0