Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aluminion Dzierzgówek Farciarze Roku
W.I.N 2 Tactiek obrona Czestocho
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52.7 gemiddelde waardering 62.3
solide Schieten formidabel
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Ciechański geeft de bal voor. Ruderisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruderisch geeft de bal voor. Kari is nu in balbezit. Kari geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ney verovert de bal door een tackle van achteren. Ney met een sublieme pass. Taravelli speelt de bal door. Agebäck rent richting de bal. Agebäck schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Agebäck verovert de bal door een tackle van achteren. Agebäck geeft een lange en hoge pass. Piecha kan de bal niet met de borst controleren. García Eguren bereikt de bal nog maar net als eerste. García Eguren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Han-Sing met een sublieme pass. García Eguren is nu in balbezit. Agebäck is nu in balbezit. Agebäck schiet op doel. Câţanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Farciarze Roku 0:1

42e minuut.
Ruderisch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taravelli is nu in balbezit. Taravelli geeft een lange en hoge pass. Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. García Eguren is nu in balbezit. Piecha verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Farciarze Roku 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 46%, Farciarze Roku 54%.
Aluminion Dzierzgówek - Farciarze Roku 0:2

48e minuut.
Taravelli passt de bal in één keer door. Han-Sing is nu in balbezit. Han-Sing geeft de bal voor. Agebäck rent richting de bal. Agebäck schiet op doel. Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Ruderisch kopt de bal weg. Lippens heeft problemen om de bal te vangen. Kari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kari krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Han-Sing met een sublieme pass. Goljanin geeft een hoge lob. García Eguren rent richting de bal. García Eguren draait met de bal, schiet en ... Câţanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Farciarze Roku 0:3

64e minuut.
Ruderisch is nu in balbezit. Kari onderschept slim de pass. Kari geeft een lange en hoge pass. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck schiet op doel. Câţanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Taravelli geeft de bal voor. García Eguren rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piecha. Piecha krijgt een gele kaart.

69e minuut.
García Eguren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taravelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pignone is nu in balbezit. Agebäck verovert de bal door een tackle van achteren. Agebäck schiet op doel. Câţanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Farciarze Roku 0:4

74e minuut.
Agebäck controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pignone maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Skabowski de bal. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Vega draait met de bal, schiet en ... Paderewski bokst de bal weg.

78e minuut.
Ribeira verovert de bal door een tackle van achteren. Taravelli met een sublieme pass. García Eguren is nu in balbezit. García Eguren schiet op doel. Câţanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Farciarze Roku 0:5

87e minuut.
Ciechański speelt de bal door. Taravelli rent richting de bal. Taravelli passt de bal in één keer door. Drábek is nu in balbezit. Drábek schiet op doel. Paderewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 41%, Farciarze Roku 59%.
Aluminion Dzierzgówek - Farciarze Roku 0:5