Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Brodnica FC Palisze
Moja Tactiek kminka
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.2 gemiddelde waardering 52
excellent Schieten weak
good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demirbüker met de inworp. Fernández Hinojosa met een sublieme pass. Kukla is nu in balbezit. Kukla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Burson bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağlar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kukla neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - FC Palisze 1:0

29e minuut.
Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla passt de bal in één keer door. Burson bereikt de bal nog maar net als eerste. Burson schiet op doel. Arzamendia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - FC Palisze 2:0

34e minuut.
Rivoira met een sublieme pass. Daar is Enache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enache met een sublieme pass. Roginek rent richting de bal. Roginek haalt uit met een fantastische trap. Umaña bokst de bal weg. Umaña speelt de bal door. Hervás kopt de bal weg. Fernández Hinojosa met een sublieme pass. Kukla is nu in balbezit. Kukla draait met de bal, schiet en ... Arzamendia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burson bereikt de bal nog maar net als eerste. Burson schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - FC Palisze 3:0

36e minuut.
Roginek heeft problemen om de bal te vangen. Burson rent richting de bal. Met opzet legt Roginek zijn tegenspeler op de grond. Roginek krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Hervás probeert naar een medespeler te passen. Fernández Hinojosa is nu in balbezit. Fernández Hinojosa passt de bal in één keer door. Kukla heeft problemen om de bal te vangen. Kukla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Brodnica 46%, FC Palisze 54%.
Sparta Brodnica - FC Palisze 3:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trotta met de inworp. Kukla rent richting de bal. Fernández Hinojosa is nu in balbezit. Fernández Hinojosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fernández Hinojosa speelt de bal door. Burson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaiz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arnaiz krijgt een gele kaart. Burson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kukla neemt zijn aanloop. Arzamendia bokst de bal weg.

68e minuut.
Fernández Hinojosa rent richting de bal. Fernández Hinojosa speelt de bal door. Kukla is nu in balbezit. Kukla draait met de bal, schiet en ... Arzamendia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

72e minuut.
Temmen geeft een hoge lob. Roginek is nu in balbezit. Vaňa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaňa krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Czapla geeft een hoge lob. Fernández Hinojosa kopt de bal weg. Kukla is nu in balbezit. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

89e minuut.
Demirbüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivoira verovert de bal door een tackle van achteren. Rivoira passt de bal in één keer door. Garufi rent richting de bal. Garufi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Brodnica 43%, FC Palisze 57%.
Sparta Brodnica - FC Palisze 3:0