Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palisze Sparta Brodnica
kminka Tactiek Moja
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 56.4
solide Schieten uitstekend
solide Passen goed
formidabel Verdedigen formidabel


6e minuut.
Demirbüker geeft een hoge lob. Inworp. Rivoira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Temmen geeft een hoge lob. Andreoli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Sparta Brodnica 1:0

13e minuut.
Rivoira met de inworp. Temmen geeft een lange en hoge pass. Daar is Czapla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Temmen speelt de bal door. Daar is Rivoira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivoira geeft een hoge lob. Goga is nu in balbezit. Goga haalt uit met een fantastische trap. Umaña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Burson heeft problemen om de bal te vangen. Burson met een sublieme pass. Arnaiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla onderschept slim de pass. Kukla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Inworp. Enache met een snelle inworp. Ilioara rent richting de bal. Andreoli verovert de bal door een tackle van achteren. Andreoli schiet op doel. Umaña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Burson schiet op doel. Arzamendia speelt de bal door. Fernández Hinojosa is nu in balbezit. Lokmanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Lokmanoğlu geeft de bal voor. Umaña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Lanka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trotta met de inworp. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palisze 44%, Sparta Brodnica 56%.
FC Palisze - Sparta Brodnica 1:0

48e minuut.
Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu geeft een hoge lob. Goga rent richting de bal. Goga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Sparta Brodnica 2:0

50e minuut.
Hervás passt de bal in één keer door. Burson bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağlar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kukla legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Kukla is nu in balbezit. Lanka onderschept slim de pass. Lanka geeft de bal voor. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga draait met de bal, schiet en ... Umaña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Fernández Hinojosa onderschept slim de pass. Fernández Hinojosa passt de bal met de wreef. Burson bereikt de bal nog maar net als eerste. Burson haalt uit met een fantastische trap. Arzamendia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palisze - Sparta Brodnica 2:1

64e minuut.
Burson bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağlar verovert de bal door een tackle van achteren. Çağlar geeft een hoge lob. Goga is nu in balbezit. Goga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Czapla met de inworp. Fernández Hinojosa rent richting de bal. Fernández Hinojosa passt de bal met de wreef. Burson bereikt de bal nog maar net als eerste. Burson draait met de bal, schiet en ... Arzamendia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Ilioara is nu in balbezit. Temmen onderschept slim de pass. Temmen geeft de bal voor. Goga is nu in balbezit. Goga geeft de bal voor. Umaña bokst de bal weg.

85e minuut.
Czapla kopt de bal weg. Hervás probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga schiet op doel. Umaña probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palisze 47%, Sparta Brodnica 53%.
FC Palisze - Sparta Brodnica 2:1