Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eŁKSa Forever FC Torra Nisko
Biała Inwazja I Tactiek serio proto
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
51.4 gemiddelde waardering 58.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Inworp. Giergiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pichot geeft een lange en hoge pass. Štefanák maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eŁKSa Forever - FC Torra Nisko 0:1

7e minuut.
Davidović onderschept slim de pass. Davidović passt de bal zonder na te denken. Pichot is nu in balbezit. Pichot geeft een lange en hoge pass. Štefanák krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Grablewski geeft een hoge lob. Pichot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichot probeert naar een medespeler te passen. Bojdys is nu in balbezit. Bojdys haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Davidović passt de bal zonder na te denken. Giergiel is nu in balbezit. Giergiel passt de bal zonder na te denken. Bojdys rent richting de bal. Bojdys draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pichot geeft een lange en hoge pass. Nasiri is nu in balbezit. Štefanák probeert naar een medespeler te passen. Bojdys is nu in balbezit. Bojdys haalt uit met een fantastische trap. Alegrete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Sodomlak controleert de bal met de borst. Vadkerti is nu in balbezit. Vadkerti passt de bal zonder na te denken. Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Barry draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eŁKSa Forever 63%, FC Torra Nisko 37%.
eŁKSa Forever - FC Torra Nisko 0:1

46e minuut.
Štefanák probeert naar een medespeler te passen. Pichot heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Sodomlak zijn tegenspeler op de grond. Sodomlak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

54e minuut.
Datsenko met een sublieme pass. Vadkerti is nu in balbezit. Vadkerti passt de bal met de wreef. Barry rent richting de bal. Barry haalt uit met een fantastische trap. Savaşır kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Org passt de bal zonder na te denken. Vadkerti rent richting de bal. Klapan verovert de bal door een tackle van achteren. Barry verovert de bal door een tackle van achteren. Barry draait met de bal, schiet en ... Savaşır bokst de bal weg.

60e minuut.
Daar is Öndertürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidović bereikt de bal nog maar net als eerste. Öndertürk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Öndertürk krijgt een gele kaart. Davidović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Štefanák kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Alegrete bokst de bal weg. Paal!

63e minuut.
Vadkerti is nu in balbezit. Klapan onderschept slim de pass. Klapan speelt de bal door. Klungelig pakt Pichot de bal. Pichot geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alegrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bojdys is nu in balbezit. Bojdys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eŁKSa Forever - FC Torra Nisko 0:2

76e minuut.
Klungelig pakt Nasiri de bal. Davidović onderschept slim de pass. Davidović geeft de bal voor. Štefanák krijgt zijn hoofd ertegen. Alegrete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eŁKSa Forever - FC Torra Nisko 0:3

77e minuut.
Vadkerti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barry geeft de bal voor. Vadkerti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadkerti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pichot heeft problemen om de bal te vangen. Pichot passt de bal met de wreef. Nasiri rent richting de bal. Štefanák verovert de bal door een tackle van achteren. Štefanák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Org probeert naar een medespeler te passen. Vadkerti geeft de bal voor. Chunxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadkerti verovert de bal door een tackle van achteren. Vadkerti schiet op doel. Savaşır bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
eŁKSa Forever - FC Torra Nisko 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eŁKSa Forever 58%, FC Torra Nisko 42%.
eŁKSa Forever - FC Torra Nisko 1:3